19@zl-alu.com +8618825982330
Suuren suurennuksen omaava alumiinisuihkutusprosessi ja varotoimet

Suuren suurennuksen omaava alumiinisuihkutusprosessi ja varotoimet

Aug 09, 2018

Korkean suurennuslasin alumiinipuristussuihkejäähdytysprosessi ja varotoimet


1. Alumiinipuristussuulakkeessa, jossa on suuri tiheys ja kielen alumiininen jäähdytyslevy, ensimmäisen alumiinisen tangon on oltava lyhyt alumiinista tai puhdasta alumiinista valmistettua 150-200 mm: n alusta.

2, ennen testiä, alumiinipuristimen suulakepuristuskeskus on säädettävä ja pursotusaukko, valusylinteri ja muotinpistokkeen ulostulo ovat keskiviivalla.

3, koestustilassa ja tavanomaisessa tuotantoprosessissa, alumiinisen tangon lämmityslämpötila on taattava 480-520 ° C: n lämpötilassa.

Kuviossa 4 alumiiniprofiilimuotin kuumennuslämpötilaa säädetään 480 ° C: ssa normaalin muotilämpötilan mukaan ja halkaisijaltaan alle 200 mm: n tasainen muotin pidätysaika on vähintään 2 tuntia, jos halkeamaa pidetään enemmän kuin 3 tuntia; muotineristys, jonka läpimitta on suurempi kuin 200 mm, on 4 - 6 tuntia muotin ydinlämpötilan yhtenäisyyden ja ulkoisen lämpötilan varmistamiseksi.

5. Ennen testausta tai valmistusta sylinterilevy on puhdistettava kirkkaalla sylinterikuvulla ja suulakepuristimen tyhjä toiminta on tarkistettava.

6. Kun testitila tai tuotannon aloitus, ekstruuderin automaattinen leikkaus on pois päältä ja kunkin segmentin kytkimet palautetaan nollaan. Vähimmäispaineesta lähtien purkaus on noin 3-5 minuuttia, ja painea ohjataan pääosin alumiinin täyttöprosessin aikana. Paine säädellään 100 Kg / cm2, ampeeridata on 2-3A, yleensä 80-120 Kg / cm2 voidaan purkaa ja sitten hitaasti kiihdyttää. Normaali suulakepuristusnopeus on alle 120 kg / cm2.

7. Alumiinilejeerinkiprofiilimuotin kokeiluun tai valmistusprosessiin, jos havaitaan, että häiriö ilmiö, osittaiset hampaat, liian nopea tai liian suuri poikkeama, pysähtyvät välittömästi ja puretaan muotti paluumatkalla, jotta vältetään romutetaan muotti.

8. Testaustilan tai alumiinimateriaalin tuotantoprosessissa tyhjennysaukon on oltava esteetön, ja alustan tuki tai jig liukastuma on kohtuullisesti hallittava purkautumisolosuhteiden mukaan. Noudata epänormaalia tilannetta milloin tahansa ja käsitellä sitä ajoissa. Pysäytä kone välittömästi.

Yhdeksän, suoristamisen prosessissa on tarpeen testata huolellisesti muutokset ennen ja jälkeen, toimintaedellytykset, kohtuullinen voima ja tiukka tuotteiden laatu.

10. Alumiinin tuotannon suunnittelusuunnitelman vaatimusten mukaan sahauksen nopeus ei saisi olla liian nopea, välttäen lopun vahingoittumisen, pää on puristettava ja salama ja pursot poistetaan.

Yksitoista alumiiniseosprofiilia on standardoitava, mukaan lukien matot sijoitetaan kohtuullisesti profiilien vaurioiden välttämiseksi.

12. Alumiiniprofiilin ikääntymislämpötilaa säädetään 190 ± 5 ° C: n lämpötilassa, lämpötila pidetään 2,5 - 4 tuntia ja ilmanjäähdytys suoritetaan uunin purkautumisen jälkeen.


Liittyvät tuotteet:

heat sink 8001.jpg

heat sink 8003.jpg