19@zl-alu.com +8618825982330
kuinka laskea yhden alumiinipuristussuulakkeen aikat ja sen käyttörajan käyttö

kuinka laskea yhden alumiinipuristussuulakkeen aikat ja sen käyttörajan käyttö

Jan 02, 2018

Hyvä muotti, sen lisäksi, että varmistetaan muottiosien käsittely, mutta on myös tehtävä kokoonpanotyö. Jos kokoonpano ei ole hyvä, tulee esiin epätasaisessa rei'ityksessä, mikä pahentaa muotin kulumista, puristaa samanaikaisesti huonoja tuotteita. Alumiinipuristustesti rajoittaa kuinka monta kertaa ei ole erityistä standardia, yleiset viittaavat seuraaviin kohtiin:

1) käytetyn muottiteräksen edut ja haitat,

2) suulakepuristussuunnittelu ja muotintuotantotekniikka,

3) ekstruusiomuottien kunnossapito on paikallaan,

4) Alumiinipuristusteknologialla on takuuta,

5) Suulakepuristussuulake on asianmukainen.

Jos nämä viisi pistettä tulevat parhaaseen mahdolliseen asentoon, alumiinipuristussuulakeparia voidaan käyttää miljoonille kuolleille edellä, ei ole ongelma, edellä mainitut 5 pistettä eivät liity pelkästään muotin elämään vaan myös 1) 5) mennä yksitellen paikoilleen.

Muotin suunnittelu muotista sitoutuu elämän numeroon ja elämään

(1) yleismuodolla väistämättä on koveralla fileet, kun säikeen säde on alle 2 mm tai syvä syvennysruuvi tai kovera fileetti vasen veitsi, ovat alttiita stressikonsentraatiolle ja tämä aiheuttaa halkeilua.

(2) Aihion toleranssilla, jotta pienennettäisiin aihion ulosvetovoimaa, jotta aihiota voitaisiin pienentää ontelon aikaan, muotti ja asianmukainen gradientti, kuten kello- muotoinen kuoren tuotteen päähalkaisija, joka on saman kokoinen kuin alempi päätelaitteen koko on noin 0,1 mm. Rodia halkaisijaltaan sama läpimitta kuin pohjassa on 0,4 mm. Tämä vähentää muotin poistovirtaa vähentämällä ontelokannan ontelopintaa. Älä koskaan anna käänteisen kaltevuuden, eli kärjen, muuten se vähentää aihion laatua muotin käyttöiän lyhentämiseksi ja aiheuttaa jopa tukkeutumisen aiheuttavan materiaalin, mikä aiheuttaa hometta vaurioitumista.

(3) muotinohjain on myös tärkeä, se voi varmistaa muotin työstä suhteellisen tarkkuuden muotin osien sijainnin epätasaisen kulumismuotin välttämiseksi, luotettava ohjausrakenne, jolla estetään rei'itys ja muotoutuminen toisiinsa ja Hyöty, Muotin pienikokoisuus on erityisen tärkeä. Muutoin on helppo tuottaa osittaista kuormitusta, joka aiheutuu muotin varhaisesta epäonnistumisesta.

(4) Kohtuullisen kuperan, kuoren kuilun käyttö ei ainoastaan ​​paranna tuotteiden laatua tehokkaasti, mutta myös muotin elämä vaikuttaa tietyssä määrin. Ero on liian pieni tuottaa syömisen kuolla, kuilu on liian suuri, ei vaikuta vain tuotteen koaksiaalisuuteen vaan myös osittaisen kuorman taivuttamiseen lävistys, lävistysikä.

(5) muottien työstötarkkuus, joka määritetään kiillotusprosessin lopullisen muottiprosessin avulla. Kiillotuslaadulla ei ole vain suoraa vaikutusta muotin elämään, mutta myös valmiin pinnan sileä, kolmiulotteinen tarkkuus vaikuttaa.

(6) kohtuullinen kokoaminen, käyttöönotto ja hallinta

zhonglian mold.jpg