19@zl-alu.com +8618825982330
Miten erottaa timanttisarjan laadusta?

Miten erottaa timanttisarjan laadusta?

May 19, 2018

Miten erottaa timanttisarjan laadusta?

Ensinnäkin materiaali

Nykyään Diamond-näytöt noudattavat periaatteessa vihreän ympäristönsuojelun vaatimuksia käyttämällä alumiiniseosprofiileja ja ruostumattomasta teräksestä valmistettua timanttiverkkoa, mutta alumiinin paksuus (erityisesti kehyksen paksuus) on tärkeä takuu Diamond Screenin vakausjärjestelmälle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu timanttiverkko ja laitteistotarvikkeet vaikuttavat järjestelmän rakenteen järkevyyteen ja niillä on suora vaikutus näytön ikkunoiden kestävyyteen ja käyttöön.

Toiseksi, väri

Alumiinista on useita mustesuihkutekniikoita, mutta ainoa hyvä suihke on sähköstaattinen jauhemaalaus alhaisissa lämpötiloissa, jotta saavutetaan huippuluokan luonnolliset vaikutukset. Jos pinta näyttää epäpuhtavalta tai jopa musta, se on ehdottomasti huonompi tuote. Asiakkaita kehotetaan valitsemaan omat ovi- ja ikkunakehyksensä mukaiset värit valittaessa timanttiverkko-näyttöjä niiden eheyden ja esteettisyyden varmistamiseksi.

Kolmanneksi asenna

50% hyvistä näytöistä saadaan asennusprosessista. Luotettavuus, estetiikka ja käytännöllisyys ovat ainoat kriteerit, joiden avulla voidaan mitata, onko timanttipaneelin asennusprosessi pätevä. Jos napsautat liimaa tai kohtaat suoraan kehyksen kirkkaalla reunalla, valo vaikuttaa ulkonäköön. Jos se on raskas, se vaikuttaa käyttöösi. Jopa parhaat näytöt eivät ole hyvä asentaa.


DSC_0032.JPG