19@zl-alu.com +8618825982330
Kuinka pidentää alumiiniseoksen ovien ja ikkunoiden käyttöikää?

Kuinka pidentää alumiiniseoksen ovien ja ikkunoiden käyttöikää?

Jun 18, 2018

Kuinka pidentää alumiiniseoksen ovien ja ikkunoiden käyttöikää?

Alumiiniseoksen ovien ja ikkunoiden huolto
Jotta puhdistus olisi käytössä, toiminnan on oltava mahdollisimman kevyt. Älä käytä liikaa voimaa. Jos ovi tai ikkuna avautuu, on se ensin poistettava. Oven kehyksen puhtauden ylläpitämiseksi, erityisesti työntövasta-aukon puhdistuksessa, työntöaukossa oleva pöly voi helposti aiheuttaa alumiiniseoksen ovien ja ikkunoiden työntämisen ja vetämisen vaikeuksia, mikä johtaa ovien helppoon vaurioitumiseen ja ikkunat, mikä vaikuttaa ovien ja ikkunoiden käyttöikään.
puhdistusmenetelmällä
1, usein hankaa alumiiniset ovet ja ikkunat, pitävät pinnan puhtaana, saastuttavina ja korroosina, kuoressa mahdollisuuksien mukaan pehmeää sideharsoa tai puuvillaa jne., Jotta naarmuuntuu ovien ja ikkunoiden pinta.
2. Poista lasi pyyhkeellä tai lämpimällä etikalla poistaaksesi lian lasista.
3, lasi ensin maalattu liitu harmaa vesi tai kipsijauhe, pyyhkimisen jälkeen kuivalla kankaalla, voit puhdistaa lasin.
4, laita vettä altaaseen, kaada muutama shampoo sekoitus, käytä sitä puhdistamaan lasia, se on puhdas ja kirkas.
5, asteikko lasissa, pyyhi liinalla tai hammastahna, pyyhi puhdas, kirkas puhdas aula.
6, kuivaa yksi märkä kaksi kangasta, pyyhi ensin lasi molemmin puolin kostealla liinalla; käytä sitten kuivaa liinaa poimimaan muutama valkoviini, hankaa lasia voimalla, voit puhdistaa ja kirkastaa.
7. Jos lasissa on kynä, se voidaan hierotella vedellä kastetulla kumilla ja pyyhkiä kostealla liinalla.
8, maalattu maali lasilla, käytettävissä puuvilla tärpätti, kuuma etikka pyyhkiä.
9, kun pyyhi ikkuna, laita sininen emali veteen, lisää lasin kiilto.
10. Lasi on erittäin puhdas pyyhkimällä sukkia ja vettä.
Korroosionesto hapon ja emäksisten kemikaalien kosketukseen alumiiniseoksen ovien ja ikkunoiden pinnan kanssa tahrojen ja likaisten läsnä ollessa pehmeällä kankaalla voidaan puhdistaa vettä tai neutraalia pesuainea ovien ja ikkunoiden korroosion estämiseksi.
Lisävarusteiden huolto
1. Jos havaitaan, että tiivistepäällysteet ja lasilaippa pudota, korjaa ja vaihda ne ajoissa, jotta alumiinisten ovien ja ikkunoiden tiivistys ja lämpöeristys voidaan varmistaa. Kuivaa lasi ja ikkuna ruutuun heti sateen jälkeen.
2. Tarkista ovien ja ikkunoiden liitäntäosat, kiristä pultit ajoissa ja vaihda vaurioituneet osat. Säilytystupit, tuulenpitävät, lattiajouset ja muut alumiiniseosovien ja -ikkunoiden haavoittuvat osat on tarkistettava aika ajoin, säännöllisesti lisää öljyä puhtaaksi ja joustavaksi.
3, tarkista alumiiniovet ja -ikkunan seinämäliitokset, alumiiniovet ja -ikkunat löysästi ja helppoa kehyksen muodostaminen kokonaisuudessaan muodonmuutokseksi, jotta ovet ja ikkunat eivät voi sulkea, sulkea. Siksi liitäntään löysät ruuvit on kiristettävä välittömästi. Esimerkiksi ruuvin pohja on löysä ja pieni määrä sementtiä tiivistetään epoksi liiman avulla.
4, tarkista erilaiset laitteistotarvikkeet liukuovet ja -ikkunat, jos ne ovat vahingoittuneet ajoissa korjaamaan tai vaihtamaan, kaataa pitkään, voit laittaa pienen vahan tai öljypisaroiden öljyä, vähentää kitkaa, pitää ovet avoinna ja sulje Helppo ja joustava.


aluminum window 8003.jpg