19@zl-alu.com +8618825982330
Kuinka korvata alumiini-liukuovet ulos sen kappaleista?

Kuinka korvata alumiini-liukuovet ulos sen kappaleista?

May 15, 2018

Kuinka korvata alumiini-liukuovet ulos sen kappaleista?

Alumiiniseoskotelossa oleva liukuovi on helppo liukua työntämällä tai vetämällä yhdellä kädellä, mutta kun käsittelet sitä liikuttaaksesi, tiedät mikä on väärä. Kun alumiininen liukuovi ei toimi, se tuntuu tahmeelta ja on vaikea avata, se johtuu yleensä likaisten tai pyörien säätöjen seurannasta. Likaiset rullat tuovat ruokaa, mutaa ja hiuksia seuraamaan tärkeimpiä syitä näiden ovien jumittumiseen. Puhdista trukki perusteellisesti kova- harjilla ja saippuavedellä. Kuitenkin, jos ovi on vielä vaikea liikkua, saatat joutua säätämään alempaa rullaluukkua saattaa olla pois radalta tai täysin korvata ne.

miten ratkaista tämä ongelma:

vaihe 1:

Alumiiniseoksen liukuovilla on kaksi säätöruuvia, jotka sijaitsevat oven alapuolella (reuna- tai ovenpuoli). Etsi nämä ruuvit ja peitä ne trimmauksella. Jos huomaat, että jokin osa on vähäinen, lisää seurantaa vain oven lukitsemiseen asti.

Vaihe 2:

Jos ovi tuntuu edelleen uneen, säädä kaksi ruuvia, joilla koko ovi nousee oikealla kulmalla, ja työnnä sitten ovi hieman (pieni) sivuseinien kohdalta pitämällä yksi tai jopa tyhjä.

Vaihe 3:

Jos et korjaa tätä ongelmaa, sinun on poistettava ovi. Sinun on ensin päätettävä soittamalla yksi ovet vaihtaa ammatteja, koska nämä ovet ovat raskas ja vaarallinen tehtävä. Jos ovikortti on auki, ainoa vaihtoehto on korjata se itse, ja varmista, että henkilö, joka autat, pystyy auttamaan sinua poistamaan ovi.

Irrota oviraita, siirrä se raiteeseen ja sijoita se, työnnä se sitten ylös. Seuraavaksi kallistetaan se kulmassa ja jäljitellään alhaalta ensin, jonka jälkeen ylätasku. 8-jalkainen ovi voi painaa yli 100 kiloa materiaalipainon perusteella, joten ole varovainen.

Vaihe 4:

Tarkista rulla, ettei vaurioita ole. Jos ne ovat vääristyneitä tai jakautuneita, ne on vaihdettava. Vaikka vain yksi henkilö olisi vahingoittunut, kannattaa korvata se.

Aseta ruuvi rullalle niin, että voit irrottaa rullan ja holkin. Etsi oikea korvaustelan tyyppi ovelle, jotta voit harkita jokaista mittausta.

Vaihe 5:

Tarkista, että radan pohjassa on vaurioita (tämä on hyvin harvinainen) ja puhdista se sitten.

Vaihe 6:

Asenna rulla asianmukaisilla osilla ja vaihda oven kiskot. Aseta luukku paikalleen ja aseta se paikalleen yläreunaan ja työnnä hitaasti pohjaan pohjaan.

Vaihe 7:

Käytä ruuvien yläosaa, jotta voit säätää oven kiertorataa. Tarvitset ruuvitaltta.