19@zl-alu.com +8618825982330
Teollisuuden alumiini profiili koneet menetelmiä

Teollisuuden alumiini profiili koneet menetelmiä

Nov 08, 2018

Teollisuuden alumiini profiili koneet menetelmiä

 

Teollisuuden alumiiniprofiilit käsittely sisältää pääasiassa muodostavat ja pintakäsittely.

Muodostaa käsittely

 

Kahdella noin muodostaa alumiiniseokset: puristamiseen ja liikkuvan.

Ekstruusio on yhteinen muodostaa menetelmä teollisuuden alumiiniprofiilit. Ensinnäkin alumiini profiili muotti on tehty mukaan profiilin osaa ja pyöreä valu rod lämmittää kriittinen polykromaattiseksi muotista ekstruuderin. Esimerkiksi 6063 Alumiiniseos on ilmajäähdytys vaimentaa prosessi ja keinotekoinen ikääntyminen hoito puristamiseen prosessi on valmis, alumiini profiili ja lämpökäsittely menetelmiä eri alumiini lämpökäsittely vahvistaminen seokset ovat erilaisia.

 

Liikkuvan menetelmää käytetään suurten ja keskisuurten tangot ja profiilit yksinkertaisia poikkipinta muotoja tarvitaan jotka vaativat suuria määriä ja eivät ole erittäin vaativa koon ja pinnan laatu.

 

Teollisuuden alumiini profiili koneet menetelmiä

 

2. pintakäsittely

Pintakäsittely teollisuuden alumiiniprofiilit on yleensä pinta anodisointi, ja jotkut osat vaativat esimerkiksi ruiskutuksen ja elektroforeesi.

Anodisointi hoito pinta on Käytä elektrolyysin periaate muodostaa paksumpi ja tiheämpi oksidikerros lisäten alumiiniseos materiaali korroosionkestävyys teollisuuden alumiinikehys pinnalla. Sen jälkeen on tarpeen sinetöidä teollisuuden alumiiniprofiilit.