19@zl-alu.com +8618825982330
Alhaisemmilla alumiiniprofiileilla on neljä ominaisuutta

Alhaisemmilla alumiiniprofiileilla on neljä ominaisuutta

Jun 06, 2018

Alhaisemmilla alumiiniprofiileilla on seuraavat neljä ominaisuutta:

1, ohut anodisoitu kalvon paksuus. Kansallinen standardi määrittelee, että alumiinioksidikalvon paksuus rakennuksessa ei saa olla pienempi kuin 10 μm. Paksuus ei riitä, ja alumiiniprofiilien pinta on altis korroosiota ja korroosiota vastaan. Näytteenoton tarkastus ei ole nimeä, paikkaa, tuotantolupa, alumiiniprofiilien sertifiointi, eloksoitu kalvonpaksuus on vain 2 - 4um, ja jotkut jopa ilman eloksoitua kalvoa. Asiantuntijoiden arvion mukaan oksidikalvon paksuutta voidaan vähentää yli 150 yuanilla tonnia kohti materiaalin kustakin tonnista. Aurinko-alumiiniprofiili on alumiinimateriaali, jonka pinta on anodisoitu hiekkapinnalle eikä se helposti ruostunut ja syöpynyt. Anodisoituneen kalvon paksuus on yleensä yli 15u.

2, kemiallinen koostumus ei ole pätevä. Suurten alumiini- ja alumiiniharkon alumiinin käyttöönotto voi vähentää huomattavasti kustannuksia, mutta johtaa alumiiniprofiilien kemiallisen koostumuksen epäonnistumiseen, mikä vakavasti vaarantaa rakennushankkeiden turvallisuuden.

3, vähennä profiilin seinämän paksuutta.

4. Alhaiset alumiiniprofiilit vähentävät merkittävästi tiivistymisaikaa, vähentävät kemiallisten reagenssien menetystä ja vähentävät kustannuksia, mutta myös profiilien korroosionkestävyys pienenee huomattavasti.