19@zl-alu.com +8618825982330
Käyttöönotto alumiini liukuva ikkuna

Käyttöönotto alumiini liukuva ikkuna

Oct 08, 2018

Käyttöönotto alumiini liukuva ikkuna

 

alumiini alloy liukuva ikkuna

Alumiini liukuva ikkuna edut ovat yksinkertainen ja kaunis, suuri ikkunan leveys, suuret lasi materiaali block, laaja alan Katso, suuri valo louhinta määrä, kätevä lukijalaitteen puhdistaminen joustava käyttää, turvallinen ja luotettavia, pitkän aikaa käyttää, avaa samassa tasossa miehittää vähemmän tilaa asennus näytöt ovat käteviä.

Tällä hetkellä useimmat käyttö on alumiini liukuva ikkuna. Haittana on, että ikkunoita ei voi avata samalla kaikkein voi vain avoinna puoli, ilmanvaihto on suhteellisen heikko; joskus sinetöinti on myös hieman huonompi. Liukuva ikkuna: kaksi pistettä, vasemmalle ja oikealle, työnnä ja vedä. Alumiini liukuva ikkuna on etu, ei miehittää Sisäuima tilaa ja ulkonäkö on kaunis, hinta on edullinen ja sinetöinti on hyvä.

Kanssa korkea-asteen liukukiskoista te laitatte sen joustavasti. Ovet ja ikkunat liittyä ensiluokkaisen tuotemerkin eristäminen vaatimus on tärkeä osa energiaa säästävä muotoilu. Alumiiniovet ja ikkunat ovat tärkeä osa arkkitehtoninen tyyli, niin niiden muodon koon suhteessa, järjestely, väri, muoto, ja on suuri vaikutus rakennuksen yleisen muodon. Varustettu avara paikata-lta lasinen aine, se ei vain lisää sisävalaistuksessa, mutta myös parantaa yleistä ulkonäköä rakennuksen. Vyö on hyvä stressi valtion ja ei ole helposti vaurioitunut, mutta ilmanvaihto-alue rajoittuu.

 

Alumiini-ikkunat ja ovet