19@zl-alu.com +8618825982330
Onko paksumpi ovi ja ikkuna alumiini, sitä parempi?

Onko paksumpi ovi ja ikkuna alumiini, sitä parempi?

May 05, 2018

Onko paksumpi ovi ja ikkuna alumiini, sitä parempi?

Päivittäisessä kulutuksessamme uskon, että monet uskovat, että: sitä korkeampi hinta a

hyödyke, paksumpi materiaali ja parempi laatu ... Koska enemmän materiaaleja, joita kulutetaan, sitä korkeammat kustannukset ja laatu ovat epäilemättä.

Kaikkia hyödykkeitä ei kuitenkaan voida määritellä tällä tavoin. Esimerkiksi alumiiniseosovet ja -ikkunat, niiden tuotteiden paksuus ei perustu pienempään seinämän paksuuteen, vaan ovien ja ikkunoiden koon, tuulenpaineen arvon ja ovien ja ikkunoiden suunnittelu ilmanpitävä , vedenpitävät Seksuaaliset vaatimukset on valittu. Jos tuote- suorituskyky, turvallisuus ja muut vaatimukset ovat taattu, paksumpi ovi- ja ikkunaprofiilin seinä, sitä paremmin tuotteen laatu.

Alumiiniseoksen ovien ja ikkunoiden laadun arvioimiseksi meidän on aloitettava seuraavista kohdista

1. Onko profiilisuunnittelu järkevä?

2. Ovatko ovien ja ikkunoiden ilmatiiviys ja vedenpitävyys standardin mukaisia

3. Kuvien ja ikkunoiden laitteiston, lasin ja lisävarusteiden määrittäminen.

Jos ovi ja ikkuna eivät ole profiilisuunnitelman mukaisia, vedenpitävyys ja ilmatiiviys eivät ole standardin mukaisia, vaikka seinämän paksuus ylittäisi kansallisen standardin N kertaa, se ei ole hyvä tuote. Samaan aikaan liiallinen pyrkimys alumiiniseosseinämän paksuuteen aiheuttaa tarpeettomia jätteitä maahan, ja liian paksu profiilit johtavat väistämättä liian korkeisiin hintoihin ja lisäävät kuluttajien kulutusta.