19@zl-alu.com +8618825982330
Keittiökaapin ovi-alumiinituotteet käyttävät varotoimia

Keittiökaapin ovi-alumiinituotteet käyttävät varotoimia

Aug 01, 2018

Keittiökaapin ovi-alumiinituotteet käyttävät varotoimia

Tällä hetkellä Kiinassa tuotetut keittiön kaapin ovialumiinit ovat melko ulkomaisia. Tuoteryhmät voidaan jakaa: anodisoituja värillisiä profiileja, elektroforeettisia maaliprofiileja, jauhemaalattuja profiileja, fluorihiilivärejä, lämpöeristeprofiileja.

Keittiökaapin ovi-alumiinituotteilla on suuren lujuuden, kevyen painon, korroosionkestävyys, koristelu, pitkäikäisyys ja rikkaat värit, jotka lisäävät loistetta kodin sisustukseen. Normaalisti hyvä tuote sen pinnalla ei menetä valoa eikä muuta väriä 40 vuoden kuluessa.

Kuluttajien on kiinnitettävä huomiota seuraaviin asioihin, kun he ostavat ja käyttävät keittiön kaapin ovi-alumiinituotteita:

1. Tarkista tuotteen tehdasvalmisteinen todistus, kiinnitä huomiota valmistuspäiväyn, tekniset tiedot, tekniset olosuhteet, yrityksen nimi ja tuotenumeroluku.

2, tarkasta huolellisesti pinnan kunto, tuotteen pitäisi olla kirkkaanvärinen, hyvä kiilto, kitkapinta ei voi olla ilmeisiä naarmuja, kuplia ja muita vikoja.

3, kiinnitä huomiota tuotteen päällystyspaksuuden paksuuteen, tuote on anodisoiva käsittely vähintään 10 um, tuotteen elektroforeettinen päällysteen paksuus on vähintään 17 mikronia, jauhepinnoitteen paksuus on enintään 40 um, 120μm, PVDF-pinnoite on täällä Molemmat tuotteet on päällystettävä ja ne saavat olla enintään 30 mikronia.

4. Paras valinta rannikolla toimiville käyttäjille, paremmat korroosionkestävät elektroforeettiset maaliprofiilit, jauhepalkkiprofiilit tai fluorihiilivetyprofiilit.

5, kun säännöllinen huolto, muita kovaa materiaalia ei voida käyttää puhdistus- harjalla ja muilla työkaluilla, sinun on valittava pehmeä puuvilla lanka ja puuvilla.

6, voidaan pestä vedellä, pesuaineella ja saippualla, mutta ei muiden orgaanisten aineiden kanssa.


cabinet frame 8002.jpg

cabinet frame 8001.jpg