19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniovien ja katkenneen sillan ikkunoiden suorituskyky ja ominaisuudet

Alumiiniovien ja katkenneen sillan ikkunoiden suorituskyky ja ominaisuudet

Nov 05, 2018

Alumiini- ja muovikomposiittiovet ja katkenneen sillan ikkunat on valmistettu eristävästä alumiiniprofiilista ja eristyslasista, joka on samanlainen kuin eurooppalaista tyyliä. Alumiiniluukkujen ja ikkunoiden lämmönjohtokerroin K on 3W / m2 · K, joka on puolet vähemmän kuin tavalliset ovet ja ikkunat ja noin 30% vähemmän lämmityskustannuksia. Äänieristys on yli 29 desibeliä ja vedenpitävyys ja ilmatiiviys ovat hyvät, molemmat saavuttavat A1-standardin kansallisen standardin.


Rikkosillan alumiinin suorituskyky ja edut:

1. Hylättyjen siltojen alumiinin hyvä eristysominaisuus: muovien alhainen lämmönjohtavuus alumiini- muovikomposiittiprofiilissa, lämpöeristysvaikutussuhteen lähentyminen 250 kertaa ja hyvä ilmatiiviys, sisätilat ovat kylmillä alueilla poissa maailmasta, vaikka se on miinus muutama kymmenen astetta ulkona.

2. Hylättyjen siltojen alumiinin hyvä äänieristys: sen rakenne on huolellisesti suunniteltu tiiviillä liitoksilla, ja testitulokset osoittavat, että äänieristys on 30 db, joka vastaa asiaankuuluvia standardeja.

3. Iskunkestävyys: rikkoutuneen sillan alumiini- / alumiini- / muovikomposiittiprofiilin ulkopinta on alumiiniseosta, joten siinä on paljon vahvempi iskunkestävyys kuin muoviteräsikkunan profiililla.

4. Murtuneen sillan hyvä ilmatiiviys: rikkoutuneen sillan alumiini- ja muovikomposiittiikkunan jokaiselle aukolle on asennettu useita tiivistäviä villa- nauhoja tai kuminauhoja. Ilman tiiviys on ensimmäinen taso.

5. Murtuneen sillan hyvä vesitiiviys: ovet ja ikkunat on suunniteltu sateenkestävällä rakenteella, jotta sade- vesi eristetään täysin ulkopuolelta, ja vesitiiviys on asiaankuuluvien kansallisten standardien mukainen.

6. Hylättyjen siltojen alumiinin hyvä palonkestävyys: rikkoutuneen sillan alumiini ja alumiiniseos on metallimateriaali eikä palaa.

7. Hylättyjen siltojen alumiinin hyvä varkaudenesto-ominaisuus: rikkoutuneiden siltojen alumiini- ja alumiinimuovikomposiitti-ikkuna, jossa on erinomaiset laitteistotarvikkeet ja korkeatasoiset koristeelliset lukot, jotka tekevät varkaista avuttomia

8. Rikkosillan alumiinin vapaa ylläpito: rikkoutuneen sillan alumiini- ja alumiinimuovin komposiittiprofiili ei ole hapon ja alkalin aiheuttama korroosiota, eikä se ole keltainen eikä haalistu. Huolto on lähes tarpeetonta.Kun likainen, voit lisätä puhdasta ainetta pesemällä vedellä, puhdista puhdasta puhtaaksi kuin ennen.

9. Paremman rikkoutuneen sillan alumiinin suunnittelu: rikkoutuneiden siltojen alumiini- ja alumiinimuovin yhdistelmäikkuna on tieteellisesti suunniteltu ja hyväksyy järkevän energiansäästöprofiilin, joten se on tunnustettu ja ylistetty valtion viranomaisella ja voi lisätä kiiltoa rakennukseen.