19@zl-alu.com +8618825982330
Öljymerkin tuottaminen ja välttäminen sekä vesileiman vikoja alumiiniprofiilipinnalla

Öljymerkin tuottaminen ja välttäminen sekä vesileiman vikoja alumiiniprofiilipinnalla

Aug 24, 2018

Öljymäärän heijastuminen alumiiniprofiilipinnalle:Alumiiniprofiilin öljypinta ei pyyhi ennen ikääntymistä. Vanhenemisen jälkeen se tuottaa vesileimaa alumiinin pinnalle. Hapettumisen jälkeen se näyttää tummalta paikalta ja sillä on tietty syvyys.Öljymäärän syy alumiiniprofiilipinnalle:


1. Leikkaa öljypinnat alumiiniprofiilin molemmista päistä viimeisteltyihin sahoihin. Käsineet eivät ole puhtaita tai jopa päällystettyjä grafiittipölyä liikkuessaan (nostamalla) materiaaleja.


2. Kun alumiiniprofiili venytettiin, käsineiden likaantunut materiaali oli liian pitkä ja sahaa ei poistettu.


3. Jätä "merkkejä" likaisista käsineistä käsittelyn aikana.


4. Suulakepuristuslaitteiden ja työkalujen öljyvuoto (ajo, nostovyö).Menetelmä öljymäärän poistamiseksi alumiiniprofiilipinnalta:


1. Alumiinituotannon aikana käsineiden tulee olla puhtaita ja öljypinnat tulisi poistaa oikein, kun nostetaan ja nostetaan alumiiniprofiili.


2. Ota asianmukaisia materiaaleja venyttämällä alumiinia;


3. Lajittelu, nostokäsineet ja venytysmateriaalit, erilliset käsineet, kun lisäät tikkuja;


4. Huomioi laitteiden ja työkalujen öljyvuoto.Alumiiniprofiilipinnan vesileiman ominaisuudet:


Alumiiniprofiilin pinta näkyy hopeanharmaalla märkäpainotuotteella, alumiiniprofiililla, jossa on hapettumisen alkaalinen pesu ja pienenee tai katoaa.Alumiiniprofiilien vesileimaus:


Alumiiniprofiilipinta on osittain märkä vedellä ja tunkeutuu alumiinimatriisiin profiilipinnan sammutus- ja hapetuskerroksen pienien reikien läpi muodostamalla trihydroksyylialumiinioksidia, joka muuttuu kirkkaaksi ja kevyeksi vedenpidätyskyvyn keston ajan. Jos vedessä on epäpuhtauksia (suolaa, nitriittiä jne.), Tapahtuu korroosiota.Alumiiniprofiilin pintamateriaalin poistaminen:


Alumiiniprofiili vedellä tulee kuivata välittömästi, ja se on kuivattava ennen ikääntymistä. Jos tilanne sallii, alkalipesun aika ja oksidikalvon paksuus tulisi lisätä asianmukaisesti.


Yhteenvetona, tahrat ja vedet eivät aiheuta öljymerkkejä ja vesileimoja, kunhan alumiiniprofiilia ei ole pestäva ennen ikääntymistä. Avain on viljellä hyviä toimintatapoja ja laadukasta tietoisuutta. On ollut huono laatua oleva onnettomuus, jossa käytetään öljyistä paperia profiililevyksi öljymaaleilla itsetarkoituksen jälkeen.