19@zl-alu.com +8618825982330
Useita kohtia alumiiniprofiilien ulkonäön tarkasteluun

Useita kohtia alumiiniprofiilien ulkonäön tarkasteluun

May 28, 2018

Useita kohtia alumiiniprofiilien ulkonäön tarkasteluun


Ensinnäkin on tietysti tarkasteltava, onko alumiiniprofiilien ilmeinen särö, kosketus pintaan on sileä ja sileä, ei ole halkeamia tai kuplia, naarmuja, puristeita ja muita epämuotoisia paikkoja. Jos se löytyy, kannattaa olla hankkimatta sitä. Tämä on ilmeisin laatukysymys.

Toiseksi on välttämätöntä tarkistaa tarkasti alumiiniprofiilien pintaväri värieroista. Väriero tarkoittaa, että laatu ei ole suljettu. Tai voit laittaa samantyyppisiä profiileja vertailun vuoksi. Jos väriero on liian ilmeinen, ei ole suositeltavaa ostaa. Tarkista lisäksi, onko alumiiniprofiilin profiilin paksuus sama kuin merkityn mallin profiili ja onko olemassa fyysisiä esineitä ja tarroja.

Lopuksi voit käyttää sileää kovaa esinettä naarmuttaa alumiiniprofiilin pintaa ja jättää valkoisen naarmuuntumisen. Pyyhi varovasti ja tarkkaamme käsin. Jos sitä ei voida pyyhkiä pois, se osoittaa, että materiaalilla voi olla laatuongelmia. Jos se voidaan helposti pyyhkiä pois, se tarkoittaa, että oksidikalvon paksuus profiilin pinnalla on hyväksyttävä.

IMG_1363.JPG