19@zl-alu.com +8618825982330
Kiinan alumiini tuotannonalan tilanne

Kiinan alumiini tuotannonalan tilanne

Nov 23, 2016

Kiina alumiini teollisuuden alumiini profiili tuotanto ja kulutus


Kansantalouden ja vakaus, jatkuva ja nopea kehitys high-tech, alumiinin sulatus ja alumiini jalostusteollisuuden kehittynyt nopeasti Kiinassa.


21 ja tieteen kehityksen Kiina alumiini valmistus teollisuuden yhdistää markkinoiden tarpeisiin, perinteinen alumiini on saatu päätökseen siirtymistä modernit alumiini ja alumiini lajikkeiden Kiinassa on muuttunut dramaattisesti. Tärkeitä ominaisuuksia Kiinan alumiini korkean suorituskyvyn, korkean tarkkuuden, energiansäästöön, ympäristöystävällinen suuntaan, monet tuotteet ovat tunnettuja tuotemerkkejä kotona ja ulkomailla, nauttia korkea maine ulkomaillakin; jatkuvasti tuotteiden laadun kansainvälistä edistyneen tason primaarialumiinin valmistajien lisäksi vakiomääräisen tuotannon tuotestandardit hyväksytään suoraan worldand #39; s kehittynein vaatimuksia kansallisen standardin tilauksia. Tämä osoittaa, että Chinaand #39; s alumiini tuotannon edelleen kansainvälistynyt ja talouden tarpeiden ja teknologian korkealaatuinen alumiini suuri alumiini jalostavat yritykset on käynnistänyt sisäisen teknisiä vaatimuksia.


Noin 300 erilaista Kiina alumiiniseoskotelossa 1500 laji on productand #39; s maailman monipuolisin maissa. Joukossa lukuisia lajikkeita alumiini, suuri määrä kansainvälisiä edistynyt tuote ja kansallisten merkkituotteet, syntyminen edustaa modernia alumiinin käsittelylaitokseen tekniikan kehittäminen ja soveltaminen valintaan.