19@zl-alu.com +8618825982330
Aurinko huone valmistettu alumiiniseoksesta tai ruostumattomasta teräksestä, mikä on parempi?

Aurinko huone valmistettu alumiiniseoksesta tai ruostumattomasta teräksestä, mikä on parempi?

Apr 30, 2018

Aurinko huone valmistettu alumiiniseoksesta tai ruostumattomasta teräksestä, mikä on parempi?

Aurinkohuoneen rakentamisen tärkein materiaali on lasi, jonka me kaikki tiedämme. Koska aurinko huone on myös nimeltään lasi huone. Lasin lisäksi pääaineena. Kehys on myös erittäin tärkeä. Lasi talo ei voi tukea taloa ilman runkoa. Myös aurinkoterän kehysmateriaalit vaihtelevat. Niillä on erilaisia etuja voimaa, tuulen paineensuojaa, koristeellisuutta, ilmatiiviyttä, vedenpitävyyttä jne. Seuraavassa Xiaobian on erilainen kuin ruostumattomasta teräsrakenteesta valmistettu aurinkohuone ja alumiiniseos aurinko huone.

Ruostumattoman teräksen rakenteen aurinkovoima: parantaa esteettisiä vaatimuksia ja tarvetta myöhempää käyttöä ja huoltoa varten alumiiniseoksen ulkopuolisen teräsrakenteen ansiosta vahvuuden ja tuulenpainetason takaamiseksi, joka perustuu ulkonäköön, väriin Alumiiniseoksen käyttäminen Ja värikäs, alumiiniseos voidaan ruiskuttaa eri väreillä, voidaan myös valmistaa puuraaka-aineesta. Alumiiniseos ulkona on kaunista ja helppoa ylläpitää, ja hinta on kohtalainen. Auringon huoneen perustana on kiinteä rakenteellinen yhteys. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne on tärkeä tukireaktio ontelossa, joten sinun ei tarvitse huolehtia alumiiniseosmateriaalin lujuudesta. Voidaan suunnitella erilaisiin muotoihin, tämä auringon huoneen rakenne on ollut laajalti tyytyväinen ja laajalti käytetty.

Edut alumiiniseoksesta Rakennuksen auringon huone: Ei ruostetta, hyvä lämmöneristys, helppo rakentaminen, erilaiset muodot, säännöllinen kuivatus; Haitat: Suhteellinen hinta on suhteellisen korkea, koska alumiinin lujuutta ei voida verrata teräkseen. Ruostumattoman teräksen rakenteen edut auringon huone: ruostumaton teräs rakenne aurinko tilaa luovuutta, kokoa ja muotoa ilman rajoituksia; haitat: heikko eristys.