19@zl-alu.com +8618825982330
Ota mitkä toimenpiteet alumiinipuristustyön kuolemista varten parantamaan koneen pätevyysvauhtia

Ota mitkä toimenpiteet alumiinipuristustyön kuolemista varten parantamaan koneen pätevyysvauhtia

May 22, 2018

Ota mitkä toimenpiteet alumiinipuristustyön kuolemista varten parantamaan koneen pätevyysvauhtia


Alumiinipuristussuuttimen suunnittelu- ja valmistuskustannukset muodostavat noin 20% kokonaistuotantokustannuksista. Se on yksi alumiiniprofiilisuihkuteollisuuden avainteknologioista, jossa on monia muuttujia ja nopea kehitys. Se sisältää materiaalit, suunnittelu, valmistus, tarkastus, muottien korjaus ja hallinta. Ja monet muut alueet ovat myös yksi aloista, joilla on suuri kehityspotentiaali.

Siksi seuraavia näkökohtia voidaan käyttää kohtuullisemmin käyttää tällaisia muotteja parantamaan muottikoneen pätevyysvauhtia.

1. Tiukasti noudatettava alumiinin tuotantoprosessin sääntöjä ja määräyksiä

Sen on oltava tiukasti vastaavan alumiiniprofiilisuuttoprosessin kanssa, alumiinista valmistetun uunin lämpötilan keskellä on 530-550 ° C käynnistysprosessin aikana, poistoaukon lämpötila on asetettu 480-500 ° C: een, pitoaika tulisi olla riittävä varmistamaan, että alumiinista valmistettu sauva on riittävän lämmin Sydämen läpi (eli sydämen ja pinnan on oltava riittävän lämpimiä) muotin elastisen muodonmuutoksen välttämiseksi alumiinivankaan epätasaisen lämpötilan takia (riittämätön lämpötila sydänosa), mikä pahentaa "osittaisen seinän" ja "erilaisen pituuden" ilmiöitä, jopa ekstruusiosuotimen muovinen deformaatio ja romutettu.

2, jotta "kolme sydäntä yhdessä"

Puristusputken keskipiste, puristustangon keskipiste ja suutimen pidikkeen keskipiste on oltava samankeskiset visuaalisesti, eikä ilmeinen epäkeskeisyys ole sallittua. Muussa tapauksessa tuotteen virtausnopeuteen voi vaikuttaa, ja jopa tuotteen muodostuminen tai pursotetun tuotteen pituus voi olla erilainen. Suuri ja kykenemätön puristamaan tuotantoa. Useamman kuin yhden huokoisen muotin vaatimukset ovat tiukemmat.

3, kohtuullinen valinta tukipatjasta

On valittava kaksoisreikäiset, suuret ulokekannattomat erityiset tukipatjat sopivan kokoiseksi alemman kuoren elastisen muodonmuutoksen vähentämiseksi niin, että suulakepuristettu tuote muodostaa vakauden, pienet kokovaihtelut; ja sen on oltava muotissa ennen kaksoisreiän omaavaa tukipyörää varauksen löytämiseksi. Jotta vältytään muotista uunista, koska se etsii tukityynyä, kestää liian kauan, jotta muotti jäähdyttää liikaa ja tylsää autoa; suositeltavaa tukipohjaa on myös lämmitettävä Yleinen lämpötilan säätö 350-450 ° C: ssa voi olla. Erityisesti monimutkaisia poikkileikkauksia ja huokoisia sarjoja varten meidän on valittava kohtuullinen tukimatto.

4, vahvistaa alumiinipuristusprosessin informaation palautetta

(1) Informaatiopalaute suulakepuristusulokkeille

Pistemuottiin on monia syitä, kuten muottien käsittely, tyhjän veitsen lukitseminen, tyhjä veitsen käsittelytyö, pieni tyhjä veitsi, veitsen kohtuuttoman syvyyden vaikutus jne. Sekä muottien suunnittelu poikkeuksellisella deflektorilla , kääntöreikä Kohtuuttomat mallit voivat helposti johtaa tukkeutumiseen. Niille, jotka eivät ole erityisesti koulutettuja, on yleensä vaikea ilmaista selkeästi. On parasta selvittää syyt sen jälkeen, kun vastaavat moderaattorit ovat tarkistaneet mallin henkilökohtaisesti ennen kuin ne voivat mallintaa, muuttaa mallia ja ehdottaa muutoksia.

(2) Ruokailu palaute

Sen lisäksi, että on olemassa selkeä suulakepää, jossa on suulakepuristusnesteen luku, on myös välttämätöntä tunnistaa materiaalipäässä kokonaisvirtaussuunta, joka on vaikea nähdä materiaalipään nähden, kuten "rajat" (mikä osoittaa, että kaksi reikää ovat varsinaisen pursotusprosessin sisällä Hidas perämoottori aiheuttaa nopean ulkopuolen), "materiaalin purkautuminen" (osoittaa, että kahden reiän sisä- ja ulkopuolet ovat hitaampia varsinaisessa ekstruusioprosessissa), "vasemmalle pitkälle ja oikealle lyhyt "tarkoittaa, että vasen haara on pitkä ja oikea haara on lyhyt, ja pituuksien välinen ero on ilmoitettava. Määrä, koska etäisyys keskeytyneestä sahasta purkaussatamaan on noin 6 metriä, joten tavallisesti "A / 6 metrin" muoto tarkoittaa, että pituuden ja pituuden välinen ero on A metrin jokaista 6 metriä kohden, joten täydellinen ja tarkka ilmaus on hyödyllinen korjaamiseksi. Mallin henkilökunnan oikea arviointi ja huolto.

(3) Ylisuuret tiedot palautteesta

Jos kyseessä on normaali uloslähtömuovaus mutta pieni koko, on otettava näyte oikean tunnistuksen suorittamiseksi (suulakepuristusmuotin numero, purkaussuunta, koon puutteet jne.). Mikä tahansa tunnistusvirheistä voi johtaa Korjaa virheellinen muotti, joten se on erittäin huomattava. Tarkkojen näytteiden tarjoaminen sisältää mieluiten (etu- ja keskiosat).

Yhteenvetona voidaan päätellä, että edellä mainitut neljä toimenpidettä käytetään yleisesti alumiinipuristussuulakkeen käytön parantamiseksi ylemmän koneen pätevöitymisnopeuden parantamiseksi, purkamiskustannusten pienentämiseksi ja dieselmoottoreiden määrän vähentämiseksi. Tietenkin todellisen tilanteen mukaan alumiiniprofiileja on analysoitava tarkasti. Jotta kohtuulliset tuomiot olisivatkin hyviä suhteita jokaisen korjaamon korjaustekniikkaan, suunnittelu ja käsittely ovat myös etusijalla, tietenkin muotti on muodostettu, muotin veitsi menetelmä määrittää koneiden määrän muotissa, joten Koneen tietojen palautetta on erittäin tärkeää, tietenkin, täytyy uskoa oman tuomion kyky, ymmärtää materiaalin tarkkuus, uskovat oman kykynsä, kuinka paljon vaiheessa ongelman ratkaisemiseksi! ! !

IMG_7617.JPG