19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniprofiilit Hong Kong - Zhuhai - Macao silta (HZMB) pääosin peräisin Foshan

Alumiiniprofiilit Hong Kong - Zhuhai - Macao silta (HZMB) pääosin peräisin Foshan

Oct 29, 2018

Alumiiniprofiilit Hong Kong - Zhuhai - Macao silta (HZMB) pääosin peräisin Foshan

HZMB

Hong Kong - Zhuhai - Macao silta (HZMB) on pisin silta-cum-tunneli meren ylitys maailmassa.

23. lokakuuta aamulla Hong Kong Zhuhai Macaon sillan avajaiset pidettiin Zhuhai, Guangdongin maakunnassa. Pääsihteeri Xi Jinping osallistui seremoniaan ja ilmoitti avaamisesta silta. Hong Kong Zhuhai Macaon Bridge on pisin Merimatka silta maailmassa kokonaispituus noin 55 km, ulottuu Lingdingyang, Itä-ja Zhuhai Hongkongin ja Macaon länteen. Siitä lähtien se on helpompi ihmisten välillä Hongkongin, Macaon ja Manner. Pioneer Kiinan rakennusalalla alumiini profiili Fenglu alumiini on aktiivisesti osallistui hankkeeseen ja supistui yli 60 prosenttia alumiini profiili kulutus.

Hotellin tutkimuksen vahvistaminen piirustukset, multaa avaamisesta tuotannossa vain 20 päivää, Guangdong Fenglu alumiini Co, Ltd valmistui ensimmäinen erä tuotteita käytetään rakentamisessa keinotekoinen saari Hong Kong Zhuhai Macaon Bridge, Fenglu nopeus saavuttanut alan ylimmällä tasolla. ”Fenghua alumiini rakentaminen profiilit on johtava alumiini profiili-alan ja meidän tuotantolinja riittää täyttämään alumiini materiaalit keskeiset hankkeet liittyvät sillan ja etusijalla tuotantoon, josta taata nopean toimituksen Hong Kong Zhuhai Macaon sillan rakentaminen ”. Fenglu alumiini pääjohtaja avustaja rakennus materiaalit business ministeri Huang Zhiqi sanoi.

PVDF coating aluminum profile1

”Raskas suolapitoisuus meriympäristön merituuli puhaltaa, rakennukset ovat helposti ruostua, tavallinen rakennus profiilit käyttöympäristön”. Alumiini materiaalina meriympäristön korroosionkestävyys parantamiseksi tutkimuksen ja kehittämisen tiimin on toteuttanut erityisiä nopeutettu simulointi korroosiotestien. Fluorocarbon pinnoite (PVDF pinnoite profiilit) tuotannossa on ainutlaatuinen lämmönkestävyys, alhainen lämmönkesto ja korroosionkestävyys, ja jopa lotus lehtien itsepuhdistustoiminto. Jälkeen (PVDF pinnoite profiilit) neljä pinnoitusprosessi PVDF-pinnoite kalvonpaksuus on noin 20 mikronia suurempi kuin kolme pinnoite-prosessin.

Tämän lisäksi Fenglu alumiini on laajalti käytetty alumiini ja teollisuuden alumiini tuotteet Kiina Travel tarkastus rakentaminen, turvallisuuden tarkastus rakennus, tuo ja vie satamaan projektin Macaon raja Katsastus rakennuksen parkkipaikalla ja jotkut bridge-kehon osat. Lopulta alumiini Hong Kong Zhuhai Macaon Bridge kattava projektissa käytetty summa on saavuttanut yli 60 prosenttia ja hanke on tullut toisen merkin majakka alumiinista Lingding valtamerellä.