19@zl-alu.com +8618825982330
Ero ketjuttaminen nauhat VS suonensisäinen tyyppi lämpö tauolla alumiiniprofiilit

Ero ketjuttaminen nauhat VS suonensisäinen tyyppi lämpö tauolla alumiiniprofiilit

Sep 10, 2018

Ero ”theading strip” VS ”suonensisäisten tyyppi” lämpö tauolla alumiiniprofiilit


”theading strip” VS ”suonensisäisten tyyppi” käsitellä vertailu

(1) strip-tyyppinen Tulenkestävä lämmöneriste alumiinikehys on yleensä kolme vaihetta erottaa hampaiden, yllään nauhat ja liikkuvan.

Toothing: Alumiini profiili on kulunut lämmön eristys nauhat osa heitetään pois hampaiden laite kova roller vaihde. Tarkoituksena on lisätä profiilin karheus hobbing lisätä yhdistetyn profiili leikkausvoima. Koska profiili on jaettu kahteen osaan, sisäinen ja ulkoinen tuotannon tarpeiden mukaan määrä kasvukipuja laitteita on yleensä kaksi.

Pujota nauhat: lämpöä eristävä nauhat laitetaan profiili ja sisä- ja ulko-osat on liitetty valmistautua seuraavan liikkuvan. Yksi laite on kunnossa.

Liikkuva: Tämä prosessi on jaettu kolmeen vaiheeseen: ohjata ja ennalta kiinnitys kiinnitys (horisontaalisesti, pystysuunnassa) suoristus joka on avain tiiviys ja pystyjako valmis profiili.

(2) ”suonensisäinen kirjake” on tehdä pintakäsitelty alumiinikehys liikkua lineaarisesti kävely järjestelmä niin, että kun alumiini profiili lämpöä eristävä groove kulkee alle valukoneen, nestemäinen lämmön eristys kaatamalla pään materiaalivirroista lämmön eristys-uraan. Kuluttua kiinteytystä silta on leikattu.

”theading strip” VS ”suonensisäisten tyyppi” eristys vertailu

(1) ”raidat prosessi” eristeen on lämmön eristys. Nykyinen lämmön eristys strip on käytetty Polyamidi 66 (Polyamidi 66, yleisesti tunnettu nylon 66). Sitä voidaan tuottaa kahdella tavalla: hard top ja veto menetelmä. . Kova alkuun menetelmä on tiukka rakenne ja hyvä ulkonäkö, mutta ei suhteellisen ”hauras”. Veto-menetelmällä sitkeys on hyvä, mutta ulkonäkö on huono ja puolella on prosessi masennus. Ulkonäkö ja tarkkuus pinnan harjoittamiseksi PA66 nylon plus Ultra-hieno lasikuitu käyttö on yhteinen piirre ulko eristys nauhat (hyvin vähän muita materiaaleja). Erittäin hieno lasi käytöstä vetolujuuden erotus on vain 60 N/mm ja se on kallista.

(2) nykyinen eriste ”suonensisäinen tyyppi” koostuu pääasiassa polyuretaani lämpöä eristävä liima, ja sen kokoonpano muodostuu yleensä hartsin komponentin ja isosyanaatti komponentti.