19@zl-alu.com +8618825982330
Ero vankka alumiiniprofiilit ja ontto alumiiniprofiilit

Ero vankka alumiiniprofiilit ja ontto alumiiniprofiilit

Jul 30, 2018

Ero vankka alumiiniprofiilit ja ontto alumiiniprofiilit

Teknologia ja puristamalla menetelmä ontto alumiinikehys ja vakaa alumiinikehys ovat periaatteessa samat, ja ero on muottiin käyttää.

Kiinteä alumiiniprofiilit on vain tarpeelliset muottiin, joka voidaan puristettu ekstruuderin reikä. Ontto alumiinikehys multaa koostuu ylemmän muotti ja pienempi Home, vähemmän multaa on käsitelty alumiini profiili kuntoon, ylempi multaa jalostetaan core ontto osa muoto ja sitten ylempi multaa ydin on säädetty multa. Muottiin onkalo hitsaus jaosto on myös suunniteltu ylempi muotti ja pienempi Home. Jotta voidaan päästä alumiini muottiin onkalo

Kulkeutumisen reikä on myös suunniteltu ylempi multaa, ja alumiini virtaa kulkeutumisen reiästä hitsaus istuntosaliin. Alumiini on uudelleen hitsattu korkea lämpötila ja korkea paine multaa reikä on puristettu tulla ontto alumiinikehys, jota tarvitsemme. Koska multa käytetään ontto alumiinikehys koostuu kahdesta osasta, kutsumme ontto alumiini profiili die yhdistelmä kuolla, ja jotkut koska ylempi kuolee on jaettu reikä, se vaati split kuolee.


aluminium section profile 8001.jpg