19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniprofiili ruiskutus jauhe kulutukseen vaikuttavat tekijät

Alumiiniprofiili ruiskutus jauhe kulutukseen vaikuttavat tekijät

Nov 23, 2016

Sähköstaattinen jauhe pinnoite menetelmä on korkea jännite sähkökentän induktio vaikutus Jauhemaalit ja päällystetty ovat herkkiä toisilleen ja jokaisella on päinvastainen maksut, jotka hintaan jauhe puoleensa vastakkaisesti hintaan maalattu edellä sitten jauhemaalaus sulaminen virtaus, paistaminen Jälkihoito on päällystetty värintunkeumamenetelmällä.


Ilman yhden ulkonäkö pintakäsittely alumiini alloy puristamiseen profiilit ja helposti kostea ilma ja yleensä siihen pintakäsittely Alumiiniprofiilit, jauhemaalaus on suuntaus alumiini kehityksen tässä vaiheessa.


Koska jauhe pinnoite on seuraavia etuja: ① pinta rikas väri, pehmeä tekstuuri; Toiseksi hyvä korroosionkestävyys, vähemmän saastunutta c hyvä weatherability, säilyvyys enintään kymmenen vuotta tai enemmän; musta pulverimaalattu kestävä, yksinkertainen. Siksi koska soveltaminen Jauhemaalit alumiini kehittäneet nopeasti. Erityisesti taloudellisesti kehittyneiden Jangtse Delta ja Pearl River Delta-alueella jauhemaalattu alumiini markkinaosuus on yli 60 prosenttia.


Kansallista energiapolitiikkaa säilyttämistä sekä alumiini yritykset parantaa kustannustietoisuus, vähentää jauhe Alumiiniprofiili ruiskutus jauhe-toteutuksessa on tärkeä suuntaa energiaa säilyttämistä ja kustannusten vähentäminen.


Alumiini jauhetta spray jauhe kulutuksen monista tekijöistä on kaksi päänäkökohtaa. Ja toisaalta jauhe-pinnoite, sen sijaan, ja jauhe ruiskutus prosessi liittyy läheisesti prosessin olosuhteet kuten ruiskutus työkappaleen väli, valtion työntekijöiden laitteiden toiminnan ja niin edelleen.