19@zl-alu.com +8618825982330
Tärkeimmät menetelmät alumiiniprofiilien käsittelyyn

Tärkeimmät menetelmät alumiiniprofiilien käsittelyyn

May 05, 2018

Alumiiniprofiilien jalostus perustuu alumiiniseokseen tärkeimpänä raaka-aineena useiden prosessien, pakkausprosessien, päivittäisten tarpeiden ja teollisuustuotteiden jälkeen. Nämä alumiiniprofiiliprofiilit ovat välttämättömiä tämän vaiheen syvälliselle käsittelylle. Joten mikä on alumiinituotteen käsittelyn rooli? Mitkä ovat alumiinituotteen käsittelyn tärkeimmät menetelmät? Mikä on syvä käsittely? Mitä periaatteita tulisi korostaa syvässä käsittelyssä? Mikä on alumiiniprofiilien käsittelyn käsittely?


Ensinnäkin, ennen kuin ymmärrämme alumiinituotteiden jalostuksen, ymmärrämme ensin tämän alumiinisen elementin. Kuten kaikki tiedämme, alumiini on metalliosaa kuorikellossa, sillä on hyvä sitkeys, hyvä joustavuus ja hyvä sähkönjohtavuus. Se voidaan tehdä filamentteiksi ja valaa folioiksi. Siksi sitä käytetään usein johtojen ja kaapeleiden valmistukseen ja sitä käytetään elintarviketehtaissa pakkaamiseen. ruokaa.


Sitä voidaan käyttää lentoliikenteessä, rakentamisessa, autoteollisuudessa, elintarvikkeissa ja muissa suurissa teollisuudenaloissa. Kerro meille sitten alumiinipuristusprofiileista. Alumiiniprofiileja, kuten valumuotteja, puhtaita alumiiniseoksia, alumiini-mangaaniseoksia, alumiini-magnesiumseoksia, alumiini-kupari-tiniseoksia ja vastaavia on monenlaisia. Jalostetut alumiiniprofiilit ovat useassa eri muodossa: levyt, levyt, valssatut levyt, nauhapuristetut tuotteet, putket, kiinteät palkit, profiilit ja vastaavat. Jalostuksella tarkoitetaan alumiiniprofiilien jäljitettävyyttä, kun taas alumiinituotteiden syvä käsittely tarkoittaa puolivalmiiden alumiinituotteiden parannusta. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä valmistetaan edelleen jo valmistetulla alumiinituotteella, mikä tekee sen suorituskyvystä luotettavamman.


Alumiinituotteiden jalostuksen tärkeimmät menetelmät ovat valssaus, pursotus, venytys ja taonta. Alumiinituotteiden syvä käsittely koneen tarkkuuden varmistamiseksi, sitä korkeampi on parempi ja yleensä käyttää hydrostaattista laakerikaraa. Käytettävän työkalun on oltava timanttimaista tukeva työkalu ja se on ammattimaisesti kierretty.


Seuraavaksi leikkausneste voidaan käyttää suoraan peilikäsittelyn emulsioksi. Alumiiniprofiiliprofiilien yksi käsittely on lämpökäsittely, jota kutsutaan valmiiksi lämpökäsittelyksi. Tämä prosessi kattaa pinnoituksen, liuoksen käsittelyn, sammumisen, luonnollisen vanhenemisen ja keinotekoisen vanhenemiskäsittelyn. Tällä hetkellä on luokiteltu ikääntymisen ja muodonmuutoksen lämpökäsittelyprosesseja. Tekokas ikääntyminen voi tarjota alumiinituotteiden mekaanisia ominaisuuksia, mutta se voi myös parantaa alumiiniprofiilien jännityskorroosionkestävyyttä ja murtumiskestävyyttä.