19@zl-alu.com +8618825982330
Uusi suuntaus kaikkien alumiinikalusteiden, PK puiset huonekalut 8 etuja

Uusi suuntaus kaikkien alumiinikalusteiden, PK puiset huonekalut 8 etuja

Sep 14, 2018

Uusi suuntaus kaikkien alumiinikalusteiden, PK puiset huonekalut 8 etuja

Uusien alumiinikalusteiden syntyminen on tehnyt monia 80- ja 90-luvun jälkipuoliskolla hyvin suosittuja asiakkaita. Sen tyylisuunnittelu ainutlaatuinen persoonallisuus, jalostus on erittäin kätevä, ja hinta on edullisempi kuin todelliset puukalusteet. Jos aiot ostaa kaikki alumiinikalusteet, katsokaamme alumiinikalusteiden 8 edut Zhonglian (Pailian) Aluminium -profiilista.


aluminum profile for funiture9.jpg

 

1, Ympäristönsuojelu nolla formaldehydiä

Verrattuna huonekalujen huonekalujen usein altistuviin formaldehydi-ongelmiin, alumiiniseos huonekalut ei tarvitse huolehtia formaldehydi-ongelmasta. Tämä johtuu siitä, että alumiiniseos, kylmävalssatut teräslevyt ja muut metallimateriaalit ovat mineraalivaroissamme osa jalostusta. Ja alumiiniseoskotelot lähes kaikkien lisävarusteiden valmistuksessa ovat metallimateriaaleja, älä käytä liimaa ja muita liimoja, todella vihreitä.

 

2, muodikas ja kaunis, herkkä ja monipuolinen muoto.

Tällä hetkellä alumiiniseos huonekalujen väri on puuraaka-sarja, ja värinkäsittely on hieno ja hieno, ja se on hyvin elävää. Alumiinikalusteet ovat samat kuin huonekalukalusteet, sillä on myös huippuluokan, Roman-sarake, eurooppalainen puupaneelisuunnittelu ja joustava mallinnus.

 

3, Vesitiivis ja palontorjunta

Verrattuna huonekaluverkkoihin ja massiivipuukalustoihin, tämä alumiiniseos huonekalu on ominaisuuksiltaan palontorjunta ja kosteuden kestävyys. Niinpä alumiiniseos huonekalujen toinen etu on se, että se kestää tulipalotestiä ja vähentää tappioita. Se on myös kosteutta kestävä ja sopii hyvin eteläisen Kiinan perheille.

 

4, Helppo pestä

Alumiiniseos huonekalujen pinta on sileä ja herkkä. Verrattuna huonekaluhuonekaluihin ja massiivipuukalustoihin se on vettä läpäisemätön ja sillä on ainutlaatuiset edut kosteutta ja vedenpitävyyttä ajatellen. Kylpyhuone käyttää alumiiniseos huonekalut, ei vain vedenpitävä ja kosteutta kestävä helppo puhdistaa, antaa puhdas ja kirkas tunne virvokkeita, mutta myös pidentää kaluston käyttöiän.

Vuonna 2015 Raylin kotitalouden tilastot osoittavat, että perinteisten puukalusteiden käyttöaika on 8-12 vuotta. Tosiseikat ovat osoittaneet, että ensinnäkin vaurioita, huonekaluja perheelle tietynasteisen korroosion, hyönteisten ja muiden vaurioiden varalta, tarvetta korvata huonekalut on kohtalokkaampaa. Toiseksi, puhdistus ja ylläpito kuin suunnittelun inspiraationa, kuluttajat ovat enemmän huolissaan huonekalujen tilasta kotona, helppo puhdistaa, helppo huoltaa ja aikaa vievää, kaikki alumiiniset huonekalut ovat paras valinta.

aluminum profile for funiture10.jpg

5. Kosteudenkestävä ja koi syö.

Ei ole tarpeen huolehtia kotiin syömisen ja eroosion vaaroista. Monet kalliit mahonkihuonekalut tuhoutuivat hyönteisvaurioina. On syytä mainita, että alumiiniseos huonekalu kosteutta ominaisuuksia, on erittäin sopiva sähköisen ajan, monet arvokkaat audio-ja videonauhat ja klassinen CD-levyt ovat eniten pelkäävät vahva magneettikenttä häiriöitä, käyttö alumiiniseoskotelossa huonekalut, voit hyvin ratkaista tällaisia ongelmia.

 

6. Ei hajuakaan.

Hiljattain kunnostetussa uudessa talossa on hengenvaarallinen vaara - erikoinen tuoksu. Riippumatta siitä, kuinka monta tuoksua käytetään, haju häiritsee yksityistä tilaa pitkään. Ongelmana on, että haju on aina haitallista terveydelle ja perheellesi. Kiinalainen sisustusarkkitehdistön ympäristön seurantakeskuksen johtaja Song Guangsheng totesi, että sisäsaasteet, pääasiassa formaldehydi, bentseeni, ammoniakki ja radioaktiiviset aineet, sisältyvät erilaisiin puupohjaisiin paneeleihin, liimoihin, tapetoihin ja niin edelleen. Alumiiniseos huonekalujen päämateriaali on alumiiniseos, joka välttää perinteisen puun ja puupohjaisten paneelien hajuhaitat.

 

7, Kiinteä ja kestävä

Timanttikestävyys on 10 ja alumiiniseoksen kovuus on 10. Alumiiniseosta käytettiin alun perin ovien, ikkunoiden ja verhoseinien sarjassa lujuus, kovuus, paksuus, tiheys, vedenpitävä ja kosteutta kestävä ilmeinen! Ja sitten muuttui huonekaluista riippumatta suorituskyvystä ja käyttöiästä on testattu toistuvasti, vahva kestävyys.

 

8, arvon säilyttäminen ja talteenotto.

Oletko koskaan nähnyt huonekaluja, jotka voidaan kierrättää? Kaikki alumiinista koti on! Perinteiset kotitalouskäyttöiset tuotteet alkavat heikentää kuluttajia ostamaan kotiinsa ja lopulta korvata ja hävittää ne.

aluminum profile 18.jpg

 

Kuluttajat näkevät, markkinoiden on nyt kiinnittänyt yhä enemmän huomiota tuotteen käyttötapa ja suojausarvo, tavara suhde kolme, valita paras paino on tie markkinoille, sitten hyödyt korkealaatuisten tuotteiden epäilemättä altistuvat. Makrotasolla kestävä kehitys, kierrätys, energiansäästö ja ympäristönsuojelu ovat yhä tärkeämpiä. Kaikki alumiinitalot säästävät arvoa, kierrättävät ja kuluttavat vähemmän ja auttavat energiansäästöön ja ympäristönsuojeluun. Alumiinikalusteemme ovat valoisaa tulevaisuutta.