19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinin käyttöalue laajenee edelleen.  Toimituksen laadun parantaminen on edelleen avainasemassa.

Alumiinin käyttöalue laajenee edelleen. Toimituksen laadun parantaminen on edelleen avainasemassa.

Aug 21, 2018

Alumiinin käyttöalue laajenee edelleen. Toimituksen laadun parantaminen on edelleen avainasemassa.

Ilmailuteollisuus, kuljetus, kodinkoneet, puristetut alumiinirunko, kattilat ja pannut ... Viime vuosina kansallisten myönteisten politiikkojen edistämisen myötä Kiinan alumiinikentätekniikka on tullut entistä laajemmaksi. China's Nonferrous Metals Industry Associationin viimeisten 20 vuoden aikana sponsoroima alumiinisovellusten laajamittainen foorumi Chen Quanxun, China Nonferrous Metals Industry Associationin puheenjohtaja, sanoi, että tällä hetkellä alumiinisovellusten edistäminen Kiinassa ei ole ainoastaan vankka teollinen lahja, mutta sillä on myös laaja kulutusnäkymät. Kuljetusalalla rakennusalalla "alumiinipohjainen teräs", "alumiinipuu" ja "alumiini-kupari" tehoalueella ovat tehokkaita tavoitteita elektrolyyttisen alumiinin ylikapasiteetin ratkaisemiseksi.

Merkittävästi laajennettu sovellus

Alumiini on toiseksi suurin metallimateriaali teräksen jälkeen. Erinomaisten rakenteellisten ja toiminnallisten ominaisuuksiensa ansiosta sekä alumiinin ja sen seosmateriaalien ominaisuuksien jatkuva parantaminen ja parannus, sen käyttöalue laajenee. Tilastot osoittavat, että 124 teollisuudenalaa Kiinassa on 113 alumiiniteollisuutta. Voidaan sanoa, että alumiinin koko elinkaaren aikana sen erinomainen kevyt paino ja kierrätystehokkuus ovat tuottaneet monia sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä etuja monille teollisuudenaloille ja sitä on yhä laajemmin tunnustettu.

"Vuodesta 2012 lähtien olemme aina ymmärtäneet voimakkaasti levitettävän alumiinin levittämisen, joka etsii läpimurtoa vuosittain, kuusi vuotta ja kuusi teemaa alumiinista valmistetuista perävaunuista, alumiiniseoksesta valmistetuista kaapeleista, alumiiniseoksista valmistetuista malleista, alumiiniseoslevyistä Uusi energia alumiiniseoksesta valmistettu runkoväline alumiinikalusteista, kuljetuskentästä, sähkökentästä rakennustyömaalle, teollisuudesta perheeseen, jatkaa injektoimalla uutta elinvoimaa alumiinin kulutukseen. " Chen Quanxun sanoi, että vuonna 2018 aloitimme alumiinisovellusten laajentamisen Seitsemäntenä vuonna seurannan näkökulmasta laajenevien sovellusten tehokkuus on erittäin merkittävä.

Tähän mennessä Kiinan alumiiniseos-pakettiautot ovat kasvaneet 20 ajoneuvoista yli 20 000 ajoneuvoon, ja suuret logistiikkayritykset, kuten Jingdong, Shunfeng ja Shentong ovat suosineet ja ovat saavuttaneet suurimman osan viennistä; Alumiiniseos säiliöalukset alkoivat nollasta. Nykyinen aluminoitumisnopeus on ylittänyt 10%; alumiiniseosmuottien käyttöaste on noussut 3 prosentista myynninedistämiseen nykyiseen 20 prosenttiin ja käytetyn alumiinin määrä on lähes 3 miljoonaa tonnia; alumiiniseoskotelossa uusi energiabussilla lainataan "valtion tukemia uusia energialähteitä" Itä-tuuli on kasvanut nollasta yli 35 000: een. Alumiinikalusteet ovat saaneet suurta huomiota sen erinomaisesta suorituskyvystä ympäristönsuojelussa, nolla formaldehydissä, korroosionkestävyys ja korkea jäännösarvo. Kaupat ovat asettuneet Red Star Macallinen ja kotiin. Alkuvuoden alkupäässä alumiinin kulutus on ylittänyt 5000 tonnia. Toisen sukupolven alumiinikalusteet ovat hiljaa ilmestyneet; alumiiniseos ylikulkusilta on rakentanut 50 rakennusta valtakunnallisesti ja 20 rakenteilla olevaa rakennusta, ja suuri määrä on suunnitteilla.

"Mutta emme voi lopettaa päätöstä ja nähdä aukko ja puute." Chen Quanxun sanoi, että tällä hetkellä alumiinin käyttöaste Kiinassa on vielä kaukana kehittyneistä maista, ei vain asukasta kohden vaan myös kulutusrakenteessa. Ero. Alumiinin käytön laajentamisen myötä se joutuu myös kilpailemaan muiden materiaalien korvaamisella joillakin aloilla. On välttämätöntä nopeuttaa palvelumuodon innovaatiota ja edelleen käyttää alumiinin kevyitä, energiaa säästäviä, ekologisia ja kierrätettäviä ominaisuuksia sekä työntää Kiinan alumiinisovellusta uudelle tasolle.

Vaihtoehtoinen tila on erityisen laaja

Itse asiassa, koska erityisesti alumiinimetallin, se on valtava korvaava tila monilla aloilla.

Viime vuosina useat teollisuudenalat ovat vähitellen siirtyneet "vihreiksi" ympäristötietoisuuden ja tieteen ja teknologian edistämisen myötä, ja huonekaluteollisuus ei ole poikkeus. "Alumiinikalusteet ovat ympäristöystävällisempiä kuin lastulevyt, puukuitulevyt jne., Ja se myös eliminoi liimojen levittämisen aikana syntyvän formaldehydin valmistuksen ja asennuksen aikana, ja alumiinia voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen, mikä on esimerkki pyöreästä talouksesta." Pääsihteeri Kiinan Huonekalut Association Chi Minhua sanoi, että vuonna 2017, alumiinikalusteet osoittivat nopean kehityksen suuntaan omilla etunsa.

Vuoden 2017 loppuun mennessä Kiinan huonekaluteollisuudelle oli 6 000 yritystä, mukaan lukien 998 metallikalusteiden valmistajaa, joiden osuus oli 16,63 prosenttia ja se kasvoi 47. Metallituoteteollisuuden tärkeimmät liiketoiminnan tuotot ovat toisaalta vain alan puukalusteita .

Kevyet ajoneuvot eivät voi vain vähentää energiankulutusta, säästää rajallista energiaa, vähentää myös ympäristön saastumista ja parantaa ajo-ominaisuuksia. Se on tullut yksi maailmanlaajuisen autoteollisuuden ja yritysten pääsuunnista. Kansallisen "Thousand Talents -ohjelman" erityisasiantuntija Zhao Yuzhi paljasti, että kiinalaisten autojen kevyiden kevyiden alkusoitto on avattu ja uudet energialähteet nopeuttavat alumiiniseoslevyjen käyttöä. Alumiiniseoslevyjen markkinakoko peittävien osien osalta nousee 100 000 tonniin vuoteen 2017 mennessä ja on 2020. Yli 300 000 tonnia autopaneelien määrä ylittää miljoona tonnia vuonna 2020.

Teknologian nopean kehityksen myötä alumiiniseoksen levittäminen ja levittäminen aluksiin on myös ratkaistu. Alus, jossa on alumiinirakenne, voi vähentää painoa lähes 40%, parantaa vakautta ja nopeutta, säästää polttoainetta, lisätä kuormitettavuutta, pidentää käyttöikää ja parantaa merkittävästi liikevoittoa.

Shandong Kailway Aluminium Alloy Ship Co, Ltd: n pääsihteeri Yan Qingtao uskoo, että alumiiniseosliiketoiminta-alusten ja työveneiden markkinakysyntä tulevaisuudessa arvioidaan konservatiivisesti 5 000: een, joiden markkina-arvo on 40 miljardia yuania; eri alumiiniseos vapaa veneitä seuraavien viiden vuoden aikana, jahti markkinoiden kysyntä on 10000 laivaa ja markkinoiden koko on 7 miljardia yuania. Lisäksi Kiina on maa, jolla on maailman suurin kalastusvene, ja lähes 100 000 uusiutuvaa tilaa. Jos maa tuo poliittista tukea tai tukea, markkinanäkymä on hyvin laaja.

Kustannustehokkuuden parantaminen ja kilpailukyvyn parantaminen

Vaikka alumiinisovellusten laajentaminen on vanha ongelma, se on myös uusi asia. Ymmärryksen vuoksi alumiinituotteita, joiden kustannustehokkuus on parantunut, ei useinkaan ole helppoa, kun ne tulevat monille perinteisille aloille. "Alumiinisovellusten laajentaminen näinä vuosina on edistänyt alan siirtymistä materiaalintuottajista kokonaisratkaisujen tarjoajiin, mutta kaiken kaikkiaan se perustuu aineelliseen tarjontaan, ja jatkokäyttäjien tunnustuksen ja hyväksynnän taso on avain siitä, voivatko alumiinimateriaalit tulla sisään. Chen Quanxun sanoi, että seuraava askel on vahvistaa positiivista julkisuutta teollisuuden ulkopuolella, anna jatkokäyttäjille, välittäjille, tuotesuunnittelijoille ym. Ymmärtää asiaankuuluvia toimialoja, yrityksiä ja tuotteita ja luoda vähitellen tiiviin kontaktimekanismin ja luottamusmekanismin.

Alumiinisten sovellusten laajentaminen, monissa tapauksissa, uusien tuotteiden käyttöönotto alkuperäisten tuotteiden korvaamiseksi uusilla aloilla. Laatu on perustavanlaatuinen takuu sovellusten laajentamiselle, ja on tarpeen luoda laadukas kuva ja markkinoiden mainetta käyttäjien keskuudessa. "Jos emme tee työtä hyvin, tuotteiden laatu ei ole hyvä, erän laatu on epävakaa, palvelutietoisuus ei ole paikallaan ja laatuongelma voi johtaa hylkäämiseen, vakavaan markkinoiden luottamukseen ja jopa markkinoiden menetyksestä. " Chen Quanxun myöntää.

China International Aluminium -teollisuudessa ja Shanghai International Industrial Materials -näyttelyssä, joka pidettiin tämän vuoden heinäkuussa, monet alumiiniyhtiöt esittivät kevyitä tuotteita autoille, mutta samaan aikaan Extruded Aluminium Framing, erilaisia hiilikuitumateriaaleja, uusia komposiittimateriaaleja ja uusia tyyppejä. Muovit ja uudet magnesiumseoksesta valmistetut tuotteet ovat alkaneet kilpailla autojen kevytpainotuksen alalla. Alumiinin käytön laajentaminen vaatii sekä suurta painoa että erilaista kehitystä. Edistystä on tehty useissa sovelluksissa, ja sovellusten laajentaminen on suuri. Samalla yritysten on myös yhdistettävä omat ominaisuutensa, älä unohda yksilöllisen, huippuluokan, pienen erän, monen erän tarpeita. Tältä osin teknisten innovaatioiden vaatimukset ovat korkeammat ja tuotteiden lisäarvo on myös suurempi.

"Lyhyesti sanottuna, onko kyseessä laajamittainen ala vai eriytetty ja yksilöllinen toimintaympäristö, meidän on jatkossakin jatkettava innovaatiotoimintaa, pyrittävä jatkuvassa konsolidoinnissa perinteisillä aloilla ja jatkettava murenemista uusilla aloilla." Chen Quanxun sanoi.

aluminium window profile 8004.jpg