19@zl-alu.com +8618825982330
Mitkä ovat alumiiniprofiileja koskevat tiedot?

Mitkä ovat alumiiniprofiileja koskevat tiedot?

Jul 26, 2018

Mitkä ovat alumiiniprofiileja koskevat tiedot?

Kattava osaaminen alumiiniprofiileista:

Alumiiniprofiili on alumiinipalkki, joka kuumasulatetaan ja puristetaan saaden eri poikkileikkausmuotoisia alumiinimateriaaleja. Alumiiniprofiilien valmistusprosessi sisältää pääasiassa kolmea prosessia: valu, pursotus ja värjäys (väritys sisältää pääasiassa: hapetus, elektroforeettinen pinnoitus, fluorihiilipäällystys, jauhemaalaus jne.).
Alumiiniprofiilit jaetaan käyttötarkoituksen mukaan:

1. Teolliset alumiiniprofiilit: käytetään pääasiassa ilma-aluksissa, junissa, teollisissa lämpöpattereissa, autoissa, sähkölaitteissa jne.

2. Arkkitehtuuriset lumiumin profiilit: käytetään pääasiassa ovien ja ikkunoiden, verhoseinien, sisä- ja ulkokoristusten sekä alumiiniprofiilien rakentamiseen rakennustöihin.

Alumiiniprofiilit jaetaan pintakäsittelyihin :

1. Anodisoituneet alumiiniprofiilit: Profiilin pinta on anodisoitu, elektrolyyttisesti värjätty tai orgaanisesti värjätty.

2. Elektroforeettiset alumiiniprofiilit: Profiilin pintaa käsitellään anodisoimalla ja elektroforeettisella maalauksella.

3. Jauhemaalatut alumiiniprofiilit: Profiilin pinta pinnoitetaan kuumakovettuvalla orgaanisella polymeeripulverilla.

4. Fluorihiiliväripäällystetty alumiini: Profiilin pinta pinnoitetaan polyvinylideenifluoridimaalilla. Tällä hetkellä yleisesti käytetty lämpöeristeprofiili on alumiinilejeerinkiprofiili, joka käyttää nauhatyyppistä tai valettua komposiittia.

Keskeiset indikaattorit:

1. Ulkonäkö: Anodisoituneen profiilin pinnalla ei saa olla sähköisiä palovammoja, oksidikalvokuorinta ja muut käyttöhäiriöt; Maalikalvo elektroforeesin, jauheen, fluorihiiliprofiilimaalauksen jälkeen tulee olla yhtenäinen, siisti, sileä, ei saa olla ryppyjä, halkeamia. Kuplien, virtausmerkkien, sulkeutumisen ja maalikalvojen irtoaminen vaikuttavat käytössä oleviin vikoihin, mutta sallivat osittaisen kuvaamisen 80 millimetrin etäisyydeltä profiilin loppu. Alumiiniseoksen rakennusprofiilien ulkonäkö laatu vaikuttaa arkkitehtoniseen koristeluun. Siksi tehtaan profiilin pinnalla on oltava kalvo, jotta vältetään naarmuuntumiset, kuoppia ja korroosiota kuljetuksen ja pinoamisen aikana. Joillakin markkinoilla olevista alumiiniseosten rakennusprofiileista on samankaltaisia vettä muistuttavia ja muotoseikkoja, jotka heijastavat tuotantoprosessin puutteita.

2. Seinämän paksuus: Profiilin seinämän paksuus on yksi työkappaleen vahvuutta vaikuttavista tekijöistä. Pääprofiili on projektin voimaosa. Esimerkiksi ulomman ikkunan pääprofiilin pienempi nimellinen seinämän paksuus ei saa olla pienempi kuin 1,4 mm.

3. Kalvonpaksuus: puristetut alumiiniseosprofiilit, pintakorroosionkestävyys ei ole vahva, pintakäsittely on suoritettava korroosionkestävyyden, kulumiskestävyyden ja alumiinin ulkonäön lisäämiseksi. Anodisoidun alumiinikalvon paksuus on jaettu AA10: een, AA15: een, AA20: een, AA25: een ja elektroforeettisen maalatun alumiinikalvon paksuus on jaettu ABS: hen. Pinnoitteen paksuus jauhemaalattua alumiinimateriaalia ≥40um ja maali- kerroksen paksuus fluorihiilivedyssä ruiskutetun alumiinin koristepinnalla on erilainen päällystetyypin mukaan. Toisen pinnoitteen keskimääräinen kalvonpaksuus on ≥30um, kolme. Kalvon keskimääräinen paksuus on ≥40um ja keskimääräinen kalvonpaksuus neljän kerroksen kohdalla on ≥65um.

4. Kemiallinen koostumus ja mekaaniset ominaisuudet: Alumiiniseosten kemiallisten koostumusten ja mekaanisten ominaisuuksien tekniset ominaisuudet ja eritelmät ovat erilaiset. Asiakkaiden tulee tarkistaa yksitellen standardia (sopimusta) vastaan.

5. Väri- ja väriero: Eri laatu- ja lejeerinki- ja värierojen välillä on eroja. On suositeltavaa ottaa huomioon värin ja kromaattisen poikkeaman epäjohdonmukaisuus rakennuksen rakenteessa, kun valitaan voittaja numero ja toimitustila.

6. Suolasuihkun korroosionkestävyys, kulutettavuus, säänkestävyys, laastiominaisuudet jne .: Tämä on tärkeä tekninen parametri alumiiniseosprofiileista, mikä heijastaa alumiiniseosprofiilien suorituskykyä ja vaikuttaa niiden käyttöön.