19@zl-alu.com +8618825982330
Mitkä ovat varotoimet alumiiniprofiileille venytysprosessin aikana?

Mitkä ovat varotoimet alumiiniprofiileille venytysprosessin aikana?

Nov 13, 2018

Mitkä ovat varotoimet alumiiniprofiileille venytysprosessin aikana?

1. Venyttäminen on suoritettava sen jälkeen, kun alumiiniseosprofiili on jäähdytetty alle 50 asteen, ja se voidaan siirtää venytysrunkoon venyttämiseksi. Jos lämpötila on liian korkea, venytys polttaa rungon ja polttaa yläosat, eikä alumiinia voida poistaa kokonaan. Seosprofiilin sisäinen jännitys on kierretty, vääntynyt ja häiriintynyt ennen ikääntymistä ja sen jälkeen.

Kuviossa 2 venytyksen määrän manipulointi on 1%, ja on huomattava, että liiallinen venytys aiheuttaa pään ja hännän välisen koon virheen, veden kaltaisen kierteen (kalan skaalaus) merkit, alhaisen venymän , korkea kovuus ja hauraus (matala plastisuus). Liian alhainen vetolujuus tekee profiilin puristuslujuudesta ja kovuudesta pienen, ja jopa vanheneminen (karkaisu) ei voi parantaa kovuutta. Profiilia on helppo taivuttaa ja taivuttaa (yleisesti tunnettu ison veitsen taivutuksena).

3. Jotta voidaan ohjata vetolujuuden määrää ja koko profiilin mittakaavamuutoksen erittäin hyvää hallintaa, on tarpeen valita sopiva erityinen tyyny ja sopiva menetelmä. Erityisesti avausmateriaalin, kaarimateriaalin, ulokemateriaalin ja siksak-muodon profiilin tulisi kiinnittää enemmän huomiota venytystyynyn kohtuulliseen ja hyödylliseen käyttöön.

4. Kiinnitä huomiota pienten jalat, ohuet hampaat, pitkät jalat, pyöreät kasvot, kaltevat kasvot, aukot, näkymät jne., Joissa on korkea leveys-paksuus, pitkä seinämän paksuus, suuri kaarevuus, suuri seinämän paksuus ja outo muoto. Tilanne, jolla vältetään profiiliosan tai piste-asteikon muodonmuutos, esiintyy kiertämällä, kierre- ja muita puutteita.

5. Koska huiput vaikuttavat lämpöön, alumiiniprofiilit, joilla on korkea koristeellinen ulkonäkö, täytyy kääntää ylösalaisin, jotta helpotettaisiin tasaista lämmön hajaantumista, mikä vähentää epätasaisista lämpökäsittelyistä ja kiteisyydestä johtuvia sivuttaisten kirkkaiden pisteiden haittoja, erityisesti leveyttä. Kasvojen, paksumpien alumiiniprofiilien tulisi kiinnittää huomiota.

6. Älä hiero, vedä, pinoa, ylikuormittaa tai takertele toisiaan kierrätyksen, liikkumisen ja venyttämisen aikana ja varaa tietty aikaväli keskenään. Alumiiniseosprofiileissa, joissa on helppo vääntynyt ja pitkä purkauspituus, hävitä ne ajoissa ja tarvittaessa säilytä ja hävitä toisiaan.