19@zl-alu.com +8618825982330
Mikä on alumiiniseosprofiilien kattava osaaminen

Mikä on alumiiniseosprofiilien kattava osaaminen

Jun 23, 2018

Mikä on alumiiniseosprofiilien kattava osaaminen


Alumiiniprofiilit ovat alumiinimateriaaleja, jotka on valmistettu kuumasulattamalla ja pursottamalla alumiinivankoja eri poikkileikkausmuotojen saamiseksi. Alumiiniprofiilien valmistusprosessi sisältää pääasiassa kolme valu-, pursotus- ja värjäysprosessia (väriaine sisältää pääasiassa: hapetuksen, elektroforeettisen pinnoitteen, fluorihiilen ruiskutuksen, jauheen ruiskuttamisen jne.).


Mikä on kattava alumiiniprofiilien tuntemus


Alumiiniprofiilit luokitellaan niiden käytön mukaan:


1. Teolliset alumiiniprofiilit: pääasiassa ilma-aluksia, junia, teollisuuslämmittimiä, autoja ja sähkölaitteita.


2. Alumiiniseosrakenteet: Käytetään pääasiassa alumiinisten ovien ja ikkunoiden, verhoseinien, sisä- ja ulkokoristusten sekä arkkitehtonisten rakenteiden rakentamiseen.


Alumiiniprofiilit luokitellaan pintakäsittelyn mukaan:


1. Anodisoitu alumiini: Profiilin pinta on anodisoitu, elektrolyyttisesti värjätty tai orgaanisesti värjätty.


2. Alumiininen elektroforeettinen päällyste: Profiilin pinta on anodisoitu ja elektroforeettisesti maalattu.


3. Jauhemaalattu alumiini: Profiilin pinta pinnoitetaan lämpökovettuvalla orgaanisella polymeeripulverilla.


4. Fluorihiiliväripäällystetty alumiini: Profiilin pinta pinnoitetaan polyvinylideenifluoridimaalilla. Tällä hetkellä yleisesti käytetty lämpöeristysmateriaali on alumiiniseosainetta, joka käyttää nauhaa tai valettua yhdistettä.


Keskeiset indikaattorit:


1. Ulkonäkö: Anodisoituneen profiilin pinta ei salli sähköisiä palovammoja, oksidikalvojen pudota jne. Vikojen käytön vaikutus; elektroforeesi, jauhe, fluorihiilivedyt maalikerroksen jälkeen tulisi olla yhtenäisiä, puhtaita, sileitä, ei salli ryppyjä, halkeamia, kuten ilmakuplia, virtausmerkkejä, sulkeumia ja lakan laskeumia, mutta osittainen kalvo ei sallita 80 ° C: ssa profiilin päässä. Alumiiniseoksen rakennusprofiilien ulkonäkö laatu vaikuttaa rakennuskoristeen vaikutukseen. Siksi tehdasprofiilien pintaa on peitettävä, jotta vältetään naarmuuntumiset, kuoppia ja korroosiota kuljetuksen ja pinoamisen aikana. Joillakin markkinoilla olevilla alumiinilejeerinkirakenteilla on samankaltaiset vesijyväiset ja muotokohdat, jotka heijastavat valmistusprosessin puutteita.


2. Seinämän paksuus: Profiilin seinämän paksuus on yksi työkappaleen vahvuutta vaikuttavista tekijöistä. Pääprofiili on osa projektin voimaa. Esimerkiksi ulomman ikkunan pääprofiilin nimellinen seinämän paksuus ei saa olla pienempi kuin 1,4 mm.


3. Kalvonpaksuus: Alumiiniseosprofiilien suulakepuristus, pintakorroosionkestävyys ei ole vahva, pintakäsittely on alumiinisen korroosionkestävyyden, kulumiskestävyyden ja ulkonäön lisäämiseksi. Anodisoitu alumiinikalvo paksuusluokka on jaettu AA10, AA15, AA20, AA25, elektroforeettinen päällyste alumiinikalvon paksuus taso on jaettu AB S, pienempi osittainen paksuus päällysteen jauhemaalauksen alumiinipintaan ≥40um, paksuus Fluorihiiliväriainetta sisältävä alumiinipinta ruiskutettu lakka on erilainen erilaisten päällystetyyppien vuoksi. Toisen pinnoitteen keskimääräinen kalvonpaksuus on ≥30um, kolme. Keskimääräinen päällysteen paksuus ≥ 40um, neljä päällysteen keskimääräistä paksuutta ≥ 65um.


4. Kemiallinen koostumus ja mekaaniset ominaisuudet: Alumiiniseoserikoiden kemiallinen koostumus ja mekaaniset ominaisuudet eri laatuluokissa ja toimitustilanteessa ovat erilaiset ja asiakkaiden on tarkistettava ne standardeja (sopimuksia) yksi kerrallaan.


5. Väri- ja väriero: Eri merkkien ja toimitustilojen väliset väri- ja kromaattiset poikkeamat ovat eroja. On suositeltavaa valita voittavan yhdistelmän numero ja saatavuus, jotta voidaan täysin huomioida värin ja värin epäjohdonmukaisuudet rakennuksen rakenteeseen.


6. Suolakerrosta kestävä korroosio, hankaus, sää, laasti, jne .: Tämä on tärkeä tekninen parametri alumiiniseosprofiileista, jotka heijastavat alumiinilejeerinkiprofiilien suorituskykyä ja vaikuttavat käyttöön.