19@zl-alu.com +8618825982330
Mikä on ero alumiiniseinien ovien ja ikkunoiden ja alumiinilasin verhousseinien välillä?

Mikä on ero alumiiniseinien ovien ja ikkunoiden ja alumiinilasin verhousseinien välillä?

May 16, 2018

Alumiiniseos ovet ja ikkunat tarvikkeet on valmistettu alumiinista puristetuista profiileista, jotka on valmistettu kehyksistä, betonista, tuulettimateriaaleista, ovista, ikkunoista, alumiinista valmistetuista ovista ja ikkunoista. Alumiiniseosta käytetään tangon jäsenenä (tangon osa, joka kantaa ja välittää itsepainoa ja kuormitusta) sekä puu- ja muoviosastoovet ja -ikkunat, joita kutsutaan alumiinipuisten komposiittiovien ja -ikkunoiden sekä alumiinimuovikomposiittiovien ja -ikkunoiden avulla.


Alumiinilasiseinää kutsutaan myös rakennuksen verhoseinäksi ja verhoseinäksi. Se on eräänlainen julkisivu, jota yleisesti käytetään nykyaikaisissa rakennuksissa. Se koostuu metallista, lasista, kiveistä ja tekokuiduista jne. Se on asennettu rakennuksen ulkokerrokseen, joka toimii seinäksi, kaunis ja tuulenpitävä. , sadesuojaus, energiansäästö, jne., verho seinään ei aiheuta mitään rakenteellista kuormitusta, vaan vain sen levyn tai pylvään rakenne, joka painaa ja vastustaa tuulen paineita.


Konsepteissa on eroja


Sekä alumiiniseinäseinät että alumiiniset ovet ja ikkunat kuuluvat rakennuksen ylläpitorakenteeseen, eivätkä ne yhdy päärakenteen stressiin. Tämä tekee laadullisista alumiinista valmistetuista ikkunoista ja ovista tai alumiinista valmistetusta verho seinämästä vaikeita ongelmia. Ulkonäköä varmistaakseen monien yritysten on myös otettava huomioon kustannussäästöt. Usein ovien ja ikkunoiden käyttö on suunniteltu tuottamaan verhoseinävaikutuksia. Tietyllä tavalla se ei ainoastaan aiheuta ongelmia rakentamisen hyväksymisen kannalta, vaan asettaa myös turvallisuuden vaaran.


Tämänkaltaisen tilanteen jatkumisen välttämiseksi alumiinilasiseinän käsite on selkeästi määritelty "Standardiseinän lasin verhouksen suunnittelu" varten: se koostuu tukirakenteesta ja paneelista, sillä voi olla tiettyä siirtymiskapasiteettia päärakennetta silmällä pitäen, eikä siinä ole päärakennetta. Rakennuksen rooli kunnossapitorakennetta tai koristelinjarakennetta lukuun ottamatta.


Tässä on piste: suhteessa päärakenteeseen on tietty siirtymäkyky. Ovet ja ikkunat, kuten tukirakenteen ylläpitokomponentit päärakenteessa, eivät pysty täyttämään suhteellisen päärakenteen kykyä saada tietty siirtymä. Verhoseinärakenteessa koko kehys on ripustettu päärakenteen ulkopuolelle ja suhteellinen siirtymä voidaan saavuttaa suunnittelemalla laajennusliitoksia ja muita rakenteellisia toimenpiteitä.


Eri standardit


Maa otti käyttöön "alumiiniseoksen ovet ja ikkunat" (GBT8478-2008) kansallisena standardina ovien ja ikkunoiden samanaikaisesti niiden maakuntien (alueiden ja kaupunkien) standardia. Esimerkiksi Alumiiniseos ja Windows-tekniikka (DGJ32 / J07-2005) ja Alumiiniseoskotelojen suunnittelu-, rakennus- ja hyväksymisohjeet (DBJ15-30-2002) Jiangsun maakunnassa jne. Ovat tyytyväisiä alumiinisten ovien ja ikkunoiden suunnitteluun. Kansallisten standardien vaatimusten lähtökohtana on pyrittävä täyttämään maakunnallisten standardien vaatimukset eri alueilla ja varmistamaan, että paikalliset hyväksynnät ovat hyväksyttäviä. "GBT7106-2008" on kansallinen standardi, jolla testataan ja luokitellaan ovien ja ikkunoiden suorituskyky ilmatiiviisiin, vesitiiviisiin ja tuulenkestäviin suorituskyvyn luokittelu- ja havaitsemismenetelmiin.


Lämpökorkeuden tekninen koodi (JGJ102-2003) on alan laajalti tunnustettu verhoseinästandardin johtajaksi. Kansallinen standardi "Rakennusverhoseinä" GB / T21086-2007 on täydellisemmin suunnitellut ja sopinut verhoseinästä; "Verho seinät" (GB / T21086-2007) ja "Testitekniikat ilmatiiviyden, vedenpitävyyden ja tuulen paineenkestävyyden rakentaminen verho seinät" (GB / T15227-2007) tarjoavat perusta ja menetelmä suorituskyvyn testaus ja luokittelu verho seinäprojekteihin.