19@zl-alu.com +8618825982330
Talvi on tulossa.  Mitä meidän pitäisi tehdä, jos Windows vuotaa?

Talvi on tulossa. Mitä meidän pitäisi tehdä, jos Windows vuotaa?

Dec 15, 2018

Ole talvella kylmä tuuli, kuinka ikkuna vuotaa tuulen tekemään? Oikeasti oveaukko vuotaa tuulta, ei sinänsä, on vain erittäin suuri tieto.

Ovet ja ikkunaprofiili, tuotantotekniikka

Ikkunat ja ovet ovat ilmavuodon ja materiaalin välinen suhde, jos materiaali on huono, puristuslujuus ei ole oven ikkunakehys, älä koe, suuri tuuli ja sade kahdella tai kolmella vuodella voivat aiheuttaa muodonmuutoksia, kun muodonmuutos, halkeamat voivat näkyä rungon ja lasin välissä, suljettu suorituskyky on huono, ja ilman vuoto, useisiin ongelmiin, kuten pölyyn ja puhalletaan pidempään, sitä suurempi aukko, avaa tulvat ... tästä lähtien

Joten, kun olemme ikkunan valinta ja ostaa, sinun pitäisi huomata ovien ikkunan materiaali lupaa ja tehdä veneet sitä enemmän. Haluatko välttää valinnan ja oston tekemisen muutaman huonomman profiilin valmistajan oven ikkunasta tai ilman suojatoimenpiteitä.

 

Ovet ja Windows-asennus

Asennus on myös tärkein tekijä, joka päättää, onko ovi-ikkuna suljettu, vaikka oviikkunat ovat korkealuokkaisia, asennus ei ole paikallaan, ja se voi myös vaikuttaa ovien ikkunoiden tiivistystehoon huonosti.

Ennen kaikkea ovien ikkunan on oltava zheng, ovien ikkunan USES-ajan todennäköisyys muuten voi näkyä oviaukkoa enemmän ja enemmän viisto-olosuhteissa, myös ikkunan rungon ja seinärungon välinen aukko voi olla suurempi ja suurempi, vuotavesi on väistämätöntä. Seuraavaksi, kun oviaukko asennetaan, vaahtomuovin on täytettävä aukko ikkunakehyksen ja seinän väliin. Odota, että hiusten kumi jähmettyy takana, pyyhi tiivistysmateriaali tasaisesti ikkunakehyksen kehälle, varmista, että sadevesi ei pääse sisäpuolelle ikkunan ja seinärungon asennusaukosta, myös estää tuulen.

On tärkeää huomata, että Windowsin on oltava sisäisessä ja ulkoisessa kaksipuolisessa mitoituksessa, jos säästää aikaa tai kustannuksia, vain sisäisessä liimassa tai muutaman liiman sisäpisteessä johtaa siihen, että Ikkunoiden ja ovien vuotoilmiö.

Oven ja ikkunan tiiviste

Tiivistysnauha on yleinen ongelma ikääntymisen halkeilemisessa, jos on olemassa merkkejä kovettumisesta, voidaan käsitellä seuraavista seikoista.

Se on etsiä oviaukon valmistajaa, kysy neuvoa, onko tarvetta muuttaa; Jos näin on, ota yhteys ammattilaiseen, jos haluat vaihtaa sen. Toinen on hänen vaihtaa tiivistysnauhaa, lasiainen tiivistysnauha on asettaa korttipaikka lasiaiseen reunaan sisälle, kun vaihdat, täytyy poimia ruuvimeisselillä vain vetää ulos, aseta uusi tiivistysnauha jälleen sisään ja kolhi tiukka purkki.

Ovet ja ikkunat

Laitteiston varusteet ovat tuote, jonka oviikkunan toiminta on yleistä, helposti kuluvaa, jos niissä ei ole korkealaatuisia laitteistokalusteita, ovien ikkunan suorituskyky voi myös alentaa suuresti.

Erityisesti laitteistovarusteet ja lukkolukitus jakelu ovien ja ikkunoiden ympärille, kun ovilukko, lukko, lukituspainike lujasti yhdessä, saranalla (saranalla) tai kitkalla, yhteinen tuottaa vahvaa tiivistysvoimaa, tekee tiivistysnauhasta joustavan muodonmuutoksen. tarjoamalla tarpeeksi ovia ja ikkunoiden suljettua suorituskykyä, tee puhallin, laatikko muodostaen orgaanisen kokonaisuuden ja siten parantamaan tiivistystehoa. Jos laitteistoliitännät ovat huonompia, ovien ikkunoiden laatu on jälleen hyvä, sen lämmönsuojelu, lämmöneristys sukupuoli ei myöskään ole.