19@zl-alu.com +8618825982330
Puinen rakeinen siirtoprosessi ovien ja ikkunoiden profiileille

Puinen rakeinen siirtoprosessi ovien ja ikkunoiden profiileille

Jan 27, 2020

Puinen rakeinen siirtoprosessi ovien ja ikkunoiden profiileille


Puinen rakeinen siirtoprofiili tarkoittaa puisen rakeisen kuvion nopeaa siirtymistä ja tunkeutumista siirtopaperille. Kalvo, joka perustuu korkean lämpötilan sublimoinnin ja termisen tunkeutumisen periaatteeseen perustuen jauhesuihkutukseen tai elektroforeettiseen pinnoitteeseen. Perustuu korkean lämpötilan sublimoinnin ja termisen tunkeutumisen periaatteeseen. Levitä ruiskuihin, jotka on ruiskutettu tai elektroforeesi. Tuotetulla puurakeisella profiililla on selkeä rakenne ja vahva kolmiulotteinen tunnelma, mikä heijastaa paremmin puun luonnollista tunnetta. Se on ihanteellinen energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen materiaali korvaamaan perinteinen puu.


Leppäpuurakeinen tarttuu voimakkaasti alumiiniin, ei-myrkyllinen, hajuton ja helppo puhdistaa. Tuotteen tekstuuri on selkeä ja realistinen, vahva kolmiulotteinen, hyvä ulkonäön koriste-vaikutus. Palaa luontoon ja palata luontoon on visuaalinen vaikutus. Ruiskutetun alumiiniprofiilin pinnalla oleva pinnoitekalvo on haihtumaton ilmassa, ei hapettu eikä sillä ole pilaantumista ympäristöön. Ruiskutetulle pinnalle kertynyt lika voidaan palauttaa alkuperäiseen kiiltaansa ja ulkonäkönsä puhdistuksen jälkeen.


Puisten viljansiirtomenetelmä kuvataan yksityiskohtaisesti alla


Vaihe 1: Valitse alusta, joka on ruiskutettu tai elektroforeesi


Vaihe 2: Kääri siirretty alusta substraattipuunlämmönsiirtopaperilla ja kiinnitä paperin rajapinta korkean lämpötilankestävällä liimapaperilla, jotta puurakeisen lämmönsiirtopaperi ei irtoa.


Vaihe 3: Kapseloi muoviputki alustalle korkealla lämpötilankestävyydellä ja tiiviydellä. Se on kääritty puisella rakeisella lämmönsiirtopaperilla ja evakuoitu sitten muovipussin molemmista päistä, kunnes se on täysin ja tehokkaasti alustaan. Alipaineen negatiivisen paineen koko tulisi säätää asianmukaisesti siirrettävän substraatin ominaisuuksien ja negatiivisen paineen, jonka muovipussi kestää, mukaan, yleensä välillä 0,3 - 0,8 MPa. (Huomaa: Muovimuovipussien käytön tarkoituksena on pakottaa jo lähelle alustaa sijaitsevat muovimuovipohjaiset puurakeinen lämmönsiirtopaperi tarttumaan täysin ja tehokkaasti alustaan ​​negatiivisen paineen kautta.)


Vaihe 4: Lähetä kääritty alusta uuniin paistamista varten. Paistolämpötilan ja -ajan tulisi perustua siirrettävän substraatin ominaisuuksiin, siirrettävän tekstuurin syvyyteen ja uunin erityiseen suorituskykyyn. Tee oikeat säädöt, yleensä siirtolämpötila on 160 ~ 180 ℃ ja aika on 5 ~ 8 minuuttia


Vaihe 5: Poista siirretty substraatti uunista, vedä muovipussi siirretyn substraatin yhdestä päästä, repäise lämmönsiirtopaperi, pintapuhdistus