19@zl-alu.com +8618825982330
Zhonglian vientipakkaukset mahdollistavat alumiiniprofiilin saapumisen.

Zhonglian vientipakkaukset mahdollistavat alumiiniprofiilin saapumisen.

Nov 14, 2017

Zhonglian vientipakkaus mahdollistaa alumiiniprofiilin pääsyn koskemattomaksi ja vahingoittumattomaksi ulkomailta ostajan kanssa. Vientipakkauksia kutsutaan usein myös kuljetuspakkauksiksi.


Myyntipakkaus on tavaroiden välittömän pakkauskerroksen ympärillä. Tämä on pakkaus, joka säilyy, kun tavarat päätyvät loppukäyttäjään, esimerkiksi pullot, joissa juomia on, tai laatikot, joissa myydään monia elektroniikkatuotteita. Myyntipakkaus palvelee usein myös markkinointitarkoitusta sisältäen näkyviä brändäyskuvia ja -tietoja.

Ulompi pakkaus on keskitasoinen pakkaus, joka yleensä sisältää useita myyntipakkauksia. Se palvelee usein myös vähittäis- tai myynninedistämistarkoituksia, esimerkiksi laatikkoa, joka sisältää myyntiyksiköt, jotka kaksinkertaistuvat vähittäiskaupan näyttölaitteena ja jotka voidaan sijoittaa suoraan hyllyyn.

Kuljetus- tai vientipakkaukset ovat pakkauksen uloin kerros ja ne on suunniteltu suojelemaan tavaroita kuljetuksen aikana. Esimerkkejä vientipakkauksista ovat puiset laatikot tai laatikot, metallirummut ja muoviset kutistekalvot.


package.jpg