19@zl-alu.com +8618825982330
Kiina alumiinin jalostusteollisuuden kehityksen tilaa ja markkinoiden näkymiä

Kiina alumiinin jalostusteollisuuden kehityksen tilaa ja markkinoiden näkymiä

Jun 02, 2018

Kiina alumiinin jalostusteollisuuden kehityksen tilaa ja markkinoiden näkymiä

Alumiiniprosessointi tarkoittaa muovisten jalostusmenetelmien käyttämistä alumiinihiilen proses- siin. Tärkeimmät menetelmät ovat valssaus, pursotus, piirustus ja taonta. Jalostetut tuotteet jaetaan pääasiassa seuraaviin kolmeen luokkaan: alkutuotteet, primäärialumiinin suoralla valulla tehdyt tuotteet, ilman paineenkäsittelyä, kuten erittäin puhdasta alumiinia, alumiinipulveria, valssattuja laattoja, valssattua valokaarta, piirustusta Käytetyt valssilangat, pursotusvalanteet, varret aihiot jne .; jälkituotteet, puristetut tuotteet (levyt, vyöt, kalvot, putket, vavat, malleet, vohvelit, taotut osat jne.); paineenkäsiteltyjen tuotteiden jatkokäsittely valmiiksi tuotteiksi tai muottiin valmistetut die-casting- ja casting-tuotteet.


Kiina on maailman suurin alumiinituottaja ja kuluttaja, joka muodostaa lähes 50 prosenttia kokonaismäärästä ja jonka kokonaistulot ovat yli 50 miljardia RMB. Kiinan alumiiniteollisuus on nopeassa kasvuvaiheessa, joka on saavuttanut läpimurtoja tärkeimmistä teknologiatutkimus- ja tuotekehitysprojekteista. Myös alan teknisten laitteiden tasoa on parannettu huomattavasti, mutta maailman alumiiniteollisuuden edistyneelle tasolle on vielä eroa. Syvä käsittelyaste on alle 15%. Kolmannen sukupolven alumiini-litiumseostotekniikka, alumiinirunko, ilmailuteollisuuden alumiinilevy ja moottorin valmistus Teknisten laitteiden tason ja suunnittelun ja valmistuskapasiteetin välillä on edelleen ero.


Kansainvälisen alumiiniyhdistyksen (IAI) ennusteen mukaan maailmanlaajuinen alumiinikulutus nousee 70 miljoonaan tonniin vuoteen 2020 mennessä ja seuraavien viiden vuoden CAGR: n 4,53 prosenttia.