19@zl-alu.com +8618825982330
2018 Kiina Top kymmenen merkkejä alumiiniprofiilit, Glory ilmoitti

2018 Kiina Top kymmenen merkkejä alumiiniprofiilit, Glory ilmoitti

Aug 03, 2018

Yhdeksäs paikka: Guangdong Zhonglian alumiini Industry Co, Ltd (Yalian)


Guangdong Zhonglian alumiini Industry Co, Ltd on laaja kattava alumiini profiili-yritystä, joka harjoittaa tuotekehitys, suunnittelu ja tuotanto. Se on saavuttanut edistyneen tason arkkitehtuurin alumiiniprofiilit, koristeelliset alumiiniprofiilit ja teollisuuden alumiiniprofiilit tuotannossa. Yhtiö perustettiin vuonna 1993. Yritys sijaitsee Shishan Town, Nanhai District, Foshan City, Guangdong Province. Jälkeen yli 20 vuotta herpaantumattomien ponnistelujen ja kehitys yritys on kasvanut jatkuvasti. Tehtaan pinta-ala on 100000 neliömetriä, ja se on moderni kehittynyt alumiininen puristamiseen tuotantolinja. Tuotteita myyvät hyvin koko maassa. Alumiiniprofiilit vuosittainen suunnittelu on noin 50 000 tonnia, ja tuotannon arvo on noin 1 miljardia yuania.


Yritys on vahva integroitu useita 600-2500 tonnia kehittynyt alumiininen Ekstruusio laitteet, eloksoitu kaksirivinen, kaksi elektroforeettisen pinnoitteet, tuhat tonnia väri jauhe pinnoite profiilit tuotantolinjan yllään nauhat, yksi injektio laudaksi linja, simulointi puun syyt tuotantolinjan sekä lukuisia kehittyneitä oven ja ikkunan laitteet ja syvä laitteet.


Yhtiöllä on joukko laadukkaita asentajia, ”korkea laatu, uskottavuus, tiukka hallinnointi ja kehitys” hengen tarkoitus, jatkuva parantaminen, jatkuva uudistaminen, ”Aasialainen” alumiiniprofiilit seos tuotanto täytäntöönpano kansallisen GB5237 -2008 standardin läpäissyt ISO9001 laatujärjestelmän sertifiointi, 14001 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti ja Kiinan tuotteen laadun sertifiointi.


Vuonna 2007 Zhonglian alumiini jäseneksi Guangdong Nonferrous metallit Industry Association ja tuotteen sertifiointi todistuksen - anodisointi ja väritys; 2008 palkittiin ”kansallisen teollisuuden tuotteen tuotanto lisenssi” antama General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine; Vuoden alusta se on voittanut ”luotettava laatuyksikkö” ja ”sopimuksen kunniaksi ja luotto huomioon yrityksen” arvonimet myöntää Nanhai piiri jo useana peräkkäisenä vuotena. Vuonna 2010 Kiina iso palkittiin ”Guangdong Province oma tekniikka yritys”-sertifiointi ja sai myös Guangdongin maakuntaan. ”Todistus for International Standard laatutuotteita” laatu ja Technical valvonnan Bureau, ja saanut tuotteen sertifikaatin sertifikaatin — elektroforeettisen spraymaali, tuotteen sertifikaatin sertifikaatin — jauhe spraymaalilla ” tuotteen laatu todistuksella ”Guangdong maakunta alumiini profiili tuotteen laadun valvonnasta ja tarkastusasema ja” laatu kiintopisteen seurannasta seuranta ”. Se on myös tunnustettu Foshan Municipal Bureau laatu ja urakointi täyttävän kansallinen standardi ”yleiset säännöt hallinnointiin energiaa mittaaminen laitteen energiaa käyttävien yksiköiden” (GB17167-2006). Vuonna 2013 Kiina iso palkittiin ”Top kymmenen avaimet” ja ”Guangdong tunnettuja tuotemerkkejä” ja 2014, palkittiin ”Guangdong tunnettuja tuotemerkkejä”.


2010-luvun alussa yhtiö käynnisti uuden merkin ”Aasialainen Alliance” alkuperäinen ”Zhonglian” tuotemerkin perusteella.


Yhtiö jatkaa parantaa asiakastyytyväisyyttä ja ”ensiluokkaisia tuotteita, ensiluokkainen palvelu” ja pyrittävä tekemään Yalian maailman tuotemerkin.