19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinikotelo Kotelo ja kuoret Korroosionkestävyys ja kulutuskestävyys

Alumiinikotelo Kotelo ja kuoret Korroosionkestävyys ja kulutuskestävyys

Jun 12, 2017

Alumiinikotelo Kotelo ja säiliöt muovimateriaali on yleensä suhteellisen kevyt, kovuus on myös korkea, monet teknisten muovien vahvuus jopa enemmän kuin metalli. Kustannus- ja valaistusnäkökulmasta kevyempi paino, pienet kuumeinen kannettava tietokone voi ostaa paremman muovisen jäähdytyspohjan. Mutta jos se on suurempi paino, kuume, sitä korkeampi kannettava on suositeltavaa ostaa metallimateriaaleja, hyvää työtä jäähdytyspohjasta.

Ensinnäkin alumiinin tiheys on hyvin pieni, vain 2,7 g / cm, vaikka se on suhteellisen pehmeä, mutta se voi olla valmistettu erilaisista alumiinista, kuten kovasta alumiinista, erittäin kovaa alumiinia, ruostumista alumiinia, valettua alumiinia ja niin edelleen. Näitä alumiiniseoksia käytetään laajalti lentokoneissa, autoissa, junissa, veneissä ja muissa teollisuudenaloissa. Lisäksi maailmankaikkeuden raketti, avaruussukkula, satelliitit käyttävät myös paljon alumiinia ja sen alumiiniseosta. Esimerkiksi yliäänikäyttöinen ilma on noin 70% alumiinista ja sen alumiiniseoksesta. Monet alukset käyttävät alumiinia, suurta matkustaja-alusta, jossa alumiinia usein jopa useita tuhansia tonneja.

Toiseksi johtokyky alumiinin jälkeen hopea, kupari, vaikka sen johtavuus niin kauan kuin kupari 2/3, mutta tiheys kuparia jopa 1/3, niin sama määrä sähköä, laatu alumiini niin kauan kuin puolet Kupari Alumiinioksidikalvo ei ole vain korroosionkestävä, ja siinä on eräs eristys, joten alumiinista sähköteollisuudessa, lanka- ja kaapeliteollisuudessa sekä radioteollisuudessa on laaja käyttötarkoitus.

Kolmanneksi alumiini on hyvä lämmönjohdin, sen lämmönjohtavuus voi olla kolme kertaa suurempi kuin rauta, teollisuus voi olla alumiininen lämmönsiirrin, lämmöntuotto ja ruoanlaittovälineet.

Neljänneksi alumiinilla on hyvä sitkeys (sen sitkeys kullan ja hopean jälkeen), 100 - 150 ° C: ssa voidaan tehdä ohuempi kuin 0,01 mm alumiinifoliota. Näitä alumiinifolioita käytetään laajalti savukkeissa, karkeissa jne. Voidaan myös valmistaa alumiinilangasta, alumiinista ja rullata kaikenlaisia alumiinituotteita.

Mitkä ovat Alumiinikotelon ja Shellin värjäyksen tärkeimmät prosessit?

(1) pinnan esikäsittely: kemiallinen tai fysikaalinen menetelmä profiilin pinnan, puhtaan matriisin, puhdistamiseksi, jotta saavutettaisiin täydellinen, tiheä keinotekoinen oksidikalvo. On myös mahdollista saada peili tai matta (matta) pinta mekaanisin keinoin.

(2) anodisointi: profiilin pinnan esikäsitys tietyissä olosuhteissa substraattipinnan anodiseksi hapetukseksi, mikä johtaa AL203-kalvon tiheään, huokoiseen ja voimakkaaseen adsorptiokykyyn.

(3) Tiivistäminen: Anodisen hapettumisen muodostaman huokoisen oksidikalvon huokoset suljetaan niin, että oksidikalvo kestää kontaminaatiota ja korroosionkestävyyttä ja hankauskestävyyttä parannetaan. Oksikalikalvo on väritön ja läpinäkyvä, tiivisteen käyttö ennen kalvon voimakasta adsorptiota, joidenkin metallisuolojen kalvonreiän adsorptiokerrostus, ulkonäön (hopean) ulkonäön ulkonäkö monien värien ulkopuolella, kuten: Musta, pronssi, kulta ja ruostumaton teräs väri.