19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniprofiiliprofiili verhojen seinän kovuusvaatimuksiin, suorituskykyvaatimuksiin

Alumiiniprofiiliprofiili verhojen seinän kovuusvaatimuksiin, suorituskykyvaatimuksiin

Jul 12, 2017

1, anodisoitu ja jauhemaalattu alumiini niin pitkälle kuin mahdollista materiaalin, paksuuden, koon, kovuusvaatimusten ja samantyyppisen alumiiniseoksen vaatimusten mukaisesti, jotka on sijoitettu samaan uuniin ikääntymistä varten. Alumiinin vanhenemisen tulisi olla tiukasti noudattaen vanhenemisprosessia vastaavan uuniprofiilin tiukkaa käyttöä varten, eikä se saa muuttua, eikä se ole piilevä.

2, kiinnitä huomiota kiertävän puhaltimen tarkkailuun, kierrä jäähdytysveden toimintaa, kiinnitä huomiota sytytyslämpöön, uunin lämpötilavirheeseen, uunin lämpötilan nousuun, eristykseen ja kiinnitä huomiota oven noston turvallisuuteen ja tiivistämiseen.

3, korkean lämpötilan palamisympäristö, kiinnitä huomiota öljyyn, kaasuvuotoon, ilmanvaihtoon, kiinnitä huomiota turvallisuuteen.

4, nosto lastaus- ja purkukehys Huomaa, tarkista liikenne- ja materiaalikehys omalla turvallisella etäisyydellä.

5, Anodisoitu ja jauhemaalattu alumiininen uuni on ehdottomasti kielletty sieppaava henkilöstö, täytyy syöttää uunin toimia on tehtävä asianmukainen suoja, ja on oltava aikuiset tarkkailla suojelua. Uuni, joka estää palavia ja räjähtäviä materiaaleja, on ehdottomasti kielletty leivontaan, lämmitykseen, nukkumiseen ja muuhun kuin tuottavaan käyttöön.

6, profiilin eri jalostusvaatimuksia ei voida odottaa ja laatikon olisi perustuttava jälkikäsittelyvaatimuksiin yhdessä prosessikortin kanssa (valmistusesimerkki) siirrettiin tuotantoalalle. Toteuta totuudenmukaisesti prosessi kirjaa, jotta voidaan tarkistaa. Siirtymäluokan tulisi selittää tilannetta.

Anodisoidun ja jauhemaalattua alumiinia sisältävän suulakepuristusnopeuden ilmaisu ilmaistaan tavallisesti metallin nopeudesta ulospuhallusreiästä. Suurempi suulakepuristusnopeuden vaikutus on lämpötilan jakautuminen pituussuunnassa ja lämpötilan jakautuminen pienemmän leveyden suunnassa laiminlyödään. Lämpötilan jakautumista pituussuunnassa tarkastellaan eri suulakepuristusnopeuden ehdoilla. Toisin sanoen, ekstrudoituneen profiilin pitkittäissuunnassa oleva yläpinta otetaan tutkimuspinnaksi. Jos muut parametrit ovat samat, Paineprofiilin lämpötilan jakautuminen yläpinnan yläpinnalle on ekstruusionopeudella 10, 20, 30, 40, 50 ja 60 tuntia (mm / s ).

Analyysin avulla havaitaan, että ekstrudoituneen profiilin kahden pään välinen lämpötilaero on pienempi ja pienempi, kun suulakepuristusnopeus kasvaa ja lämpötilan muutos on alle 40 mm / s, kun puristusnopeus on 10 mm / s, In Toisin sanoen anodisoitu ja jauhemaalattu alumiini, lämpötila jakautuu suulakepuristetun profiilin pitkittäissuuntaan lisääntyessä, kun suulakepuristusnopeus kasvaa, mutta kun se nousee 40 mm / s: een, vaikutus lämpötila-kenttään pituussuunnassa pienempään, Voidaan sanoa, että suulakepuristusnopeus tasaisella alumiinipuristusprofiililla veden jäähdytyslämpötila-alalla on kriittinen arvo, tällä kertaa kynnysarvo on 40 mm / s, jos suulakepuristusnopeus on pienempi kuin kriittinen arvo. Kentän vaikutus Suurempi, mutta jos suulakepuristusnopeus on suurempi kuin kriittinen arvo, sen vaikutus lämpötilakenttään pienenee ja pienenee.

(1) verhoseinä ja alumiiniseos komponentit ovat vaakatasossa ja pystysuorassa, korotus oikein, pinta ei salli mekaanisia vaurioita (kuten naarmuja, naarmuja, sisennys) eikä käsitellä vikoja (kuten tahrat, tahrat, raidat Odota) .

(2) Anodisoitu ja jauhemaalattu alumiini Kaikkien alttiiden metallisten osien (painelevy), mistä tahansa kulmasta tulee tasainen, ei salli pieniä muodonmuutoksia, aaltoilua, kiinnittimen syvennystä tai näkyvää.

(3) Koralli-rauta- ja T-muotoinen ura on kiinnitettävä hitsauksen jälkeen, ja betonipinnan välisen raon päärakenne ei saisi olla suurempi kuin 1 mm ja sinkitty teräslevyn pistoke on todellinen. Corbel-raudan ja verhoseinän liitoksen tulee olla hyppyjä. Teräs hitsien rakennustyömaalla hitsaamalla, anodisoitu ja jauhemaalattu alumiini on maalattava kentällä kaksi ruosteenestomaalia.

(4) muurauksessa, pyyhkäisy- tai betonipinta kosketuksessa metallipinnan kanssa, on maalattava asfaltti maali, jonka paksuus on yli 100um.

(5) lasin asennus, reunan ja erikoisluun on säilytettävä rako niin, että ylä-, ala-, vasen ja oikea puoli on taattu. Samanaikaisesti lasin kontaminaation estämiseksi erityisesti pinnoitteen puoli on erityisesti huomioitava, jotta päällystys ei pääse irtoamaan kasvojen muodostumista. Asennetun lasin pinnan tulee olla koko, ei saa olla vääntynyt ja niin edelleen.

(6) kuminauhat ja kaistaleet, joissa on iskut, on oltava tiheät, kattavat, kaksi kumiliuskaa liitäntä on täytettävä tiiviste tiivis. Tiiviste muovitiiviste, anodisoitu ja jauhemaalattu alumiini on puristettava täyteen, tasaiseksi, ulkonäkö tulee olla sileä ja sileä.

(7) tulenkerrokset, eristys mineraalivilla materiaalit, täyttää tiukka, ei puuttuu.