19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiiniprofiiliprofiili verhoseinäkäyttöön, oikea prosessi

Alumiiniprofiiliprofiili verhoseinäkäyttöön, oikea prosessi

Jul 03, 2017

Alumiiniprofiiliprofiili verhoseinässä esiintyy lyhyitä, ristikkäisiä vikoja useista syistä ovat seuraavat:

Ominaisuudet heijastavat:

Alumiinipinnalla on tietty valkoinen, pystysuuntainen jakautuma, ajoittainen tai satunnaiset ulkonäkö, alumiiniseoskotelo, enemmän kuin vakavan hapettumisen etupuolella harmaasävyjen jälkeen.

syy:

(A): alumiininen pursotussylinteri, alumiinipuristustyyny ultra-köyhien, alumiinihiukkasten, metallin

(B): alumiinipuristustekniikka, jota käytetään liian kauan, kovuus ei riitä.

(C): suulakepuristusnopeus ja suulakepuristuslämpötila liian nopeasti liian korkea, huonolaatuinen sauva.

Rinnakkaisviivalla, ajoittainen lyhyt valkoinen ristissä, joka johtuu muottireiästä. Epäsäännölliset lyhyet raidat leikataan metallihiukkasilla, mikä on suulakepuristuskojeen koko ja toleranssi.

Eliminaatio:

Puristussylinteri, puristuslevyjen välinen liitoskoko ei saa ylittää 0,1 mm, ja pursotussylinterin työosa ei saa olla suurempi kuin 1,0 mm ei-työskentelevällä osalla (pursotussylinterin sisääntulon viistämisen suu). Alumiinipuristustyökalu työskentelee tasaisella hampaan suulla, Alumiiniprofiiliprofiili verhoseinäkestävyyden varmistamiseksi. Alumiinisten sauvojen pätevyys, alumiinipuristusprosessi on oikein.

1. Alumiinipuristustekniikka CNC-prosessoinnin jälkeen: Koska alumiiniseos voidaan puristaa mihinkään monimutkaiseen poikkileikkaukseen, niin niin kauan kuin rakenne on kohtuullinen, puristamalla alumiiniseos voidaan helposti koota, mikä vähentää työstövaatimuksia. Jotkut muodot voidaan saada vain suulakepuristuksella, alumiiniprofiiliprofiilia verhoseinälle muiden prosessien kautta ei voida saavuttaa.

2. Alumiinisen pursotusprofiilin työstäminen Mold Low Cost: Alumiinipuristustekniikka Kustannukset ovat alhaiset verrattuna valssaukseen, valuun, taontaan ja muihin kilpaileviin materiaaleihin.

3. Korkea rakenteellinen hyötysuhde: alumiiniseospuristusprofiilit voivat saavuttaa suurimman rakenteellisen tehokkuuden. Jos haluat lisätä voimaa, voit käyttää Tianmao-profiileja.

4. Kevyt paino: puristetut alumiiniseosprofiilit ovat kevyitä, suuria ja kestäviä. Alumiinin ja muiden kilpailevien materiaalien erojen vuoksi alumiinirakenteen samoin vaikutus on vain noin puolet muiden metallirakenteiden painosta ja muita metalleja ei ole helppo käsitellä.

5. Alumiiniprofiiliprofiilin pintakäsittelyn vaikutus on monipuolinen ja korroosionkestävyys: jauhe- tai elektroforeettisen päällysteen ja muun pintakäsittelyn kautta Alumiiniprofiiliprofiili verhoseinälle suunnittelija voi saavuttaa halutun värin. Tietenkin myös luonnollista hopeaa tai väriä anodisoitua kalvoa.

6. Huolto on vähäisempi: alumiini on luonnollinen ja kestävä metalli, ja alumiinipuristus alumiinin pintakäsittely käsittelyn jälkeen tehostaa sen kestävyyttä