19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinia puristamiseen profiilit ovi-ja ikkuna varmistetaan tuotteen turvallisuus ja suorituskyky

Alumiinia puristamiseen profiilit ovi-ja ikkuna varmistetaan tuotteen turvallisuus ja suorituskyky

Oct 24, 2017

Multaa vahvuus johtuu erittäin tärkeä ongelma die muotoilu huonoista työoloista kuolee, kun alumiinia puristamiseen profiilit ovi- ja ikkuna. Lisäksi järkevä sijoittaminen multaa reikä, valinta sopiva muotin materiaalit, suunnittelu kohtuullisen multaa rakenne ja muoto tarkka laskeminen puristamalla paine ja tarkista kunkin vaarallisen tieosuuden sallittu vahvuus on myös erittäin tärkeää. Laskettaessa puristamalla paine on monta, mutta muutettu Biell forest kaava on edelleen engineering arvo. Ekstruusio paineen yläraja-menetelmä on myös määräyksiä, ja on helppo laskea kaavan purista painetta empiirinen kerroin menetelmällä. Mitä hometta vahvuus uloskirjautuminen on perustuttava tuotteiden, multaa rakenne laji ja niin edelleen vastaavasti. Ehdot kone muotit tarvitsee vain tarkistaa leikkauslujuus ja vaihtotaivutuslujuus, kielen hometta ja planar liukuvat tilassa täytyy tarkistaa leikkaus, taivutus ja puristavat voimaa, kielen ja neula osa myös mietittävä vetolujuus. Viime vuosina elementtimenetelmällä menetelmä voidaan analysoida stressiä ja tarkista vahvuus erityisen monimutkaiset muotit.

Päivittäin ihmiset kulutuksen prosessi alumiinia puristamiseen profiilit ovi ja ikkuna ei on kulutus käsite: tavaroiden korkeampi hinta, sitä parempi määrä paremmin aineiston vakaampi paremmin... Koska kulutetaan enemmän materiaalia vastaava hinta on korkeampi, luonnollinen parempi laatu. Niin onko tämä käsitys oikea?

Alumiini alloy ovet ja ikkunat yleensä muodostavat kokonaisuuden hinta: profiilit, ikkunatyyppi, tarvikkeet. Seinämäpaksuus tuotteen hinnan vaikutus profiili ei ole pieni, paksumpi profiili, että mitä korkeampi hinta. Monet kuluttajat ostaa alumiini alloy ovet ja ikkunat, ottaa selvänä, että paksumpi alumiini, enemmän kuin kansalliset standardit paksuus tuotteen laatu on parempi, itse asiassa ei niin.

Alumiini alloy ovet ja ikkunat tuotteiden seinämäpaksuus kansallinen standardi on tuoteturvallisuuden suojauksen ja suorituskyvyn tilanteen alumiinia puristamiseen profiilit ovi-ja ikkuna energiansäästöä vaatimusten mukaisesti ja ympäristönsuojelun asetettu, tuotteen paksuutta profiilin paksumpi, parempilaatuisia tuotteita. Koska liian paksu seinämäpaksuus ja voi taata tuotteen kaasutiiviys tiiveys on hyvä, tuotteen laatu on korkea. Alumiini ovi ja ikkuna tuotteiden laadun määrittämiseksi on pohdittava seuraavia näkökohtia:

1, rationaalisuus profiili design

2, tuotteen ja veden kireys, kireys

3, tuote lasi, metalli osat ja tarvikkeet kokoonpano.