19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiininen CNC-koneistus voi nopeuttaa muottien tuotantonopeutta

Alumiininen CNC-koneistus voi nopeuttaa muottien tuotantonopeutta

Jun 21, 2017

Alumiinisen CNC-koneistuksen tekniikka käytetään pääasiassa digitaalisessa tietotekniikassa, jossa on digitaalisia automaatioominaisuuksia. Alumiini CNC Machining-tekniikka, jolla on automaation ominaisuudet, voidaan tuottaa mekaanisten laitteiden automatisoinnissa ja monin tavoin myös laajalti käytössä.

Alumiininen CNC-työstö Tekniikka käsittää kaksi sovelluksen osa-aluetta eli CNC-työstökoneiden käsittelyä ja CNC-ohjelmointitekniikkaa. Nämä kaksi tekniikkaa muotinvalmistusprosessissa toistensa kanssa toimivat omilla rooleillaan. CNC-työstökoneet ovat alumiinisen CNC-työstökoneiden perusta, muottien tuotanto voi parantaa tehokkuutta ja tarkkuutta. NC-ohjelmointi on tärkeä osa alumiinisen CNC-koneistuksen toteutumista.

Muotinkäsittelyn tuotannossa, jotta parannettaisiin tehokkaasti osien käsittelyn laatua, CNC-työstökoneiden suorituskyvyn maksimoimiseksi ihmiset ovat pyrkineet nopean ja nopean alumiinisen CNC Machining -tekniikan kehittämiseen. Muotinvalmistusprosessissa muotintuotannon monipuolistamiseksi sopeutuu alumiinisen CNC-työstötekniikan kehittämiseen seuraavissa kolmessa suunnassa:

1. Valitse sopivat CNC-työstökoneet

Laaja valikoima CNC-työstökoneita, muottien valmistus on myös paljon CNC-työstökoneita. Esimerkiksi CNC-EDM, CNC WEDM, CNC-jyrsintä jne. Käytetään usein näitä CNC-työstökoneita muotin valmistuksessa.

Muottiin ennen käsittelyä on oltava kohtuullinen muotin luokituksen käsittelyä varten ja sen jälkeen valittava sopivat CNC-työstökoneet, jotka voidaan tuotannon vaatimusten mukaisesti käsitellä tuotantokustannusten pienentämiseksi tehokkaimman tuotannon saavuttamiseksi.

2. Parannettu alumiininen CNC-työstötekniikka

Kun yhä kova kilpailu nykypäivän markkinoilla, muottien valmistus tällä kova kilpailuympäristö on kehitetty, kehittää Alumiini CNC Machining tekniikka olisi edelleen vastattava tarpeisiin muotin kehittämiseen. Siksi NC-koneistus tekniikka edelleen parantaa, yritykset NC jalostustekniikan tutkimusta ja kehitystä investointien lisäämiseksi ja jatkaa uusien materiaalien käyttöä. Käyttää materiaalia, jolla on hyvät taloudelliset tulokset, jotta varmistetaan muottien valmistuksen laatu. Samalla voit myös nopeuttaa muotin tuotantonopeutta. Hyvien materiaalien valinnassa samaan aikaan, mutta myös NC-työstön tekniikan parantamiseksi ja parantamiseksi.

Jatkuvalla tekniikan innovaatiolla CNC-jalostustekniikka kehittyy edelleen, ja paljon muotinvalmistusongelmia on ratkaistu. Esimerkiksi monimutkaisempaan pinnanmuottien valmistukseen voit käyttää CNC-jyrsintä ja CNC WEDM -menetelmää yhdistelmällä prosessointimenetelmiä muotinkäsittelyn sujuvan loppuun saattamisen varmistamiseksi.

3. Optimoi koneistusprosessi

NC-ohjelmointi on tärkeä osa alumiinisen CNC-koneistuksen toteutumista. CNC-ohjelmointitekniikka on NC-käsittelytekniikan taso. Muotinkäsittelyn tuotannossa parantamaan osien käsittelyn laatua maksimoi CNC-työstökoneiden suorituskyky.

Ohjelmointitekniikka liittyy lähinnä kolmeen tekijään eli käsittelyn laatuun, sisällön ajankäyttöön ja menettelyihin. Muottien valmistuksessa ohjelmointitekniikoiden käyttö prosessin lyhentämiseksi voi saada aikaan nopean tuotannon.