19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiini CNC koneistus luotettavuus ja ympäristönsuojelun

Alumiini CNC koneistus luotettavuus ja ympäristönsuojelun

Jul 21, 2017

Alumiini CNC-koneistus-aineiden pitäisi olla seuraavat ominaisuudet: korkea kovuus, riittävän luja ja sitkeys, kiitettävä kulutuskestävyys ja lämmönkestävyys, hyvä lämmönjohtavuus, Kemiallinen stabiilisuus, prosessin ja talous on hyvä. Tällä hetkellä pääasiallisesta materiaalista alumiini CNC Machinings ovat seuraavat:

(1) pikaterästä

Pikaterästä on eräänlainen työkalu teräs ja volframin (W), avain (Mo), kromi (Cr), vanadiini (V) ja niin edelleen. On hyvät mekaaniset ominaisuudet ja hyvää käsityötaitoa ja voi olla suuri leikkausvoima ja vaikutus kuorman.

(2) carbide

Puun carbide leikkaus carbide on lähinnä kovaa diamond kovametalli, sen tärkeimmistä osista, WC ja metal Co, korkea kovuus, hyvä kulutuskestävyys, käytetään usein hauraita materiaaleja ja ei-metallisten materiaalit. Yleisesti käytetyt tuotemerkit ovat YG6, YG8, YG15, YG6X, (joka näyttää Oy, Oy lisää sitkeys parempi).

(3) pinnoite

Pinnoite on valmistettu ohut tulenkestävät metalli yhdiste päällystetty ohuella kerroksella työkalu perusaineen työkalu. Yhteinen pinnoitteet ovat Tina, TiC, A1z03o

(4) monikiteinen timantti

Korkea kovuus, hyvä kulutuskestävyys, mutta vahvuus materiaali on alhainen, hauras ja Silitysrauta affiniteetti ja käytetään yleensä suurten nopeuksien vaikutukselle materiaalinkäsittelyn, hienosti.

CNC leikkausmenetelmät on kehittynyt tuotantotekniikka, erityisesti huipputeknologiaa leikkaus valmistus merkittävän kehityksen aloilla. Nämä viisi elementtiä ovat leikkaus työstökoneet, CNC-järjestelmät, CNC työkalut ja kiinnikkeet, työkappaleiden ja mittausjärjestelmien CNC CNC työstön järjestelmä. Se voi olla metafora: CNC työkalu ja digitaalinen tarkkuus mittauslaite on kehitystä CNC-leikkaus tekniikka kahdella pyörällä. CNC-koneistus tekniikka, varsinkin CNC leikkausmenetelmät ja kehitystä CNC-työstökoneiden alumiini CNC-koneistus ei voida erottaa CNC välineitä ja tarkkuus mittaustekniikka ja välineitä, jotka ovat riippuvaisia kehityksestä ja edistää toisiaan. Kehittynyt leikkausmenetelmät ja numeerinen ohjaus työkaluille ja digitaalinen kehittyneen teknologian ja laitteiden ja palvelujen edistämiseksi digitaalinen valmistustekniikka erityisesti digitaalisen leikkaus teknologiakehitys, laitteet ja Palvelut edistävät kehitystä CNC-työstökoneiden CNC valmistuslaitteet.

Nopea ja tehokas, yhdiste, korkea tarkkuus, luotettavuus ja ympäristönsuojelu on kehittynyt leikkausmenetelmät, mutta myös CNC työkalu asetettavista kehitysnäkymät. CNC työkalu valmistustekniikka kehittäminen on keskittynyt pääasiassa seuraavat näkökohdat: työkalu valmistustekniikka, alumiini CNC-koneistus työkalu pinnoite valmistustekniikka, työkalu rakenteen suunnittelu ja valmistustekniikka yhteyden CNC työkalu ja CNC machine tool järjestelmän valmistustekniikka ja leikkaus tietokannan ja muut siihen liittyvät Ohjelmistotekniikka.

Leikkaus työkalun materiaalista on perusteella työkalu leikkuuteho, erityisesti työkalu leikkaus tehokkuutta ja luotettavuutta. ”Oikeaa lääkettä”, ominaisuuksien työkappaleen (materiaalin ominaisuuksia jalostusmarginaaliin erä, vaatimukset, ja) kehittää erityinen väline materiaali on ottelu nykypäivän kehitysnäkymät. Koboltti pikaterästä Jauhemetallurgian pikaterästä sinetöi carbide (myös pienhiukkaset kovametallisten) ja keramiikka, metalli keramiikkaa ja muita materiaaleja NC työkalu on laajalti ja laajalti käytetty. Erityisesti CNC työkalu, voidaan siirtää ilman hionta terä carbide arvosanoin viime vuosina nopean kehityksen osuus on tärkein osuus. Submicron ultrapienten hiukkasten kovametallisten materiaalia merkittävästi parantaa leikkaus kone mekaaniset ominaisuudet (lujuus, kovuus). Monimutkainen CNC vaihde leikkurit, alumiini CNC-koneistus koboltti pikaterästä ja nopea teräksen jauhe on hyvä tapa korvata perinteinen pikaterästä. Lisääntyessä vähennettyä rautametallin metallimateriaaleista, orgaaninen komposiitit ja jopa puu, erityisesti ilmailu, auto (sylinterilohkon, sylinterin kansi, mäntä yms.), silicon alumiini ja Huonekalujen valmistus, sotilaallinen kehittäminen Erikoisvanteet, alumiini-magnesiumseoksesta, komposiitti hunajakenno olennaisia osia ja karkaistu työkappaleen käsittelyä, ja edistää monikiteinen timantti (PCD), boorinitridiä (CBN) ja muuta kovasta työkalu materiaalia valmistus teknologian kehittyessä. Ympäristönsuojeluvaatimusten edistäminen, kuiva leikkaus teknologian ja mikro-kylmä neste matalan lämpötilan ilmajäähdytys tekniikka tuli että, leikkaus käytettäviä aineita (ja pinnoite) korkean lämpötilan suorituskyky uusien vaatimusten- erinomainen korkean lämpötilan punainen kovuus, korkean lämpötilan anti-Stick suorituskyvyn, korkean lämpötilan kitkaa suorituskyky kuiva leikkaus CNC suorituskykyyn täytäntöönpanosta on välttämätöntä.