19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinisen CNC-työstön parantavat tuotteiden laatua ja käyttöikää

Alumiinisen CNC-työstön parantavat tuotteiden laatua ja käyttöikää

Nov 02, 2017

Alumiininen CNC-työstö muovaa muottien valmistusta, mutta myös määrittää sen laadun ja käyttöiän yhdeksi keskeisistä tekijöistä. Koska alumiini CNC-työstökoneessa on useita ominaisuuksia, niin alumiinimuotin muotiteknologia vaatii suurta kysyntää:

(1) Koska alumiiniseoksen puristustekniikan työolosuhteet ovat erittäin huonot, ekstruusioprosessissa on kestettävä korkean lämpötilan, korkean paineen ja suuren kitkovaikutuksen vuoksi, se vaatii suuren lujuuden kestävää lämmönkestävää seosterästä, ja nämä teräspeltat , valu, taonta, lämpökäsittely, sähkökäsittely, työstö- ja pintakäsittelyprosessit ovat hyvin monimutkaisia, mikä tuo mukanaan sarjan muotin käsittelyongelmia.

(2) Alumiinisen CNC-työstökoneen käyttöiän parantamiseksi ja tuotteen pinnan laadun varmistamiseksi muotin työhihnan karheus on 0,8-0,4μm ja muotitason karheus on alle 1,6μm. Tarvitaan erityistä kiillotusprosessia ja kiillotuslaitteita.

(3) johtuen suulakepuristamatuotteista korkeaan, hienostuneeseen, terävään suuntaan ja joihinkin profiileihin ja putken seinämän paksuusvaatimuksiin jopa 0,5 mm: iin saakka, ekstrudoidut alumiinituotteet edellyttävät ± 0,05 mm: n toleranssia tämän ultra- korkeat tarkkuustuotteet vaativat 0,01 mm: n muottien valmistustarkkuutta, perinteisen tekniikan käyttöä ei yksinkertaisesti voida valmistaa, joten se vaatii teknologian parantamista ja uusien erikoislaitteiden käyttöä. Esimerkiksi: CNC-sorvit, CNC-työstökeskukset ja kävelyjohdinkäsittely sekä muut pitkälle kehitetyt korkean tarkkuuden käsittelylaitteet.

(4) alumiiniprofiili on erittäin monimutkainen, alumiini CNC Machining erityisesti erittäin tarkka ohutseinämäinen ontto alumiini ja huokoinen ontto sivuraide alumiini, joka vaatii erityisen puristustekniikan rakenne, usein muotti samanaikaisesti avaa useita profiloidut reikää, poikkileikkauksen paksuus muuttuu nopeasti, kompleksin koko, pyöreä runsaasti kulmia, jotka muottien käsittely ja lämpökäsittely ovat tuoneet mukanaan paljon vaivaa.

(5) Alumiinituotteiden suulakeprosessointituotteet ovat lukuisia ja pieniä, muotinmuutosten määrä on usein suuri ja muotojen mukautumiskyky vaaditaan. Sen vuoksi sen on lisättävä muotinvalmistuksen tuotannon tehokkuutta, lyhentää muovausjaksoa Menetelmät, se voi olla tarkka pätevän muotin piirustusten käsittelyn mukaisesti, vaatimaton työ vähimmäistason alentamiseksi.

(6) Koska Aluminium CNC Machining tuotteet ovat laajalti käytössä laaja valikoima eritelmät alue on hyvin laaja, joten valoa muutama kilogramma, koko 100mm x 25mm pieni muotti, on painaa yli 2000kg, koko 1800mm × 450mm suuri muotti. Valo on muutama kilogramma, koko 65mmx800mm pieni pursotusakseli, painaa yli 100t, mitat 2500mmx2600mm suulakepuristussylinteri. Muottien eritelmät ja valtavien erojen laatu edellyttävät täysin erilaisia ​​valmistusmenetelmiä ja -menettelyjä täysin erilaisten käsittelylaitteiden avulla.

(7) Suulakepuristustekniikka Monimutkainen rakenne, alumiini CNC-koneistus Kokoonpanotarkkuusvaatimukset ovat korkeat, erityisten käsittelymenetelmien ja erikoislaitteiden käytön lisäksi erityisten työkalulaitteiden ja veitsien sekä erityisten lämpökäsittelymenetelmien käyttö.

(8) Muotin laadun ja käyttöiän parantamiseksi sen lisäksi, että valitaan kohtuulliset materiaalit ja suunnittelun optimointi, on edelleen käytettävä parasta lämpökäsittelyprosessia ja pinnan vahvistamisprosessia maltillisen muotin kovuuden ja korkean pinnan laatu, alumiininen CNC-työstö, joka on muodoltaan erityisen monimutkainen, vaikea puristaa tuotteita ja muotin erityisrakenne on erityisen tärkeä.