19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinisen CNC-työstön parantavat taloudellisia etuja

Alumiinisen CNC-työstön parantavat taloudellisia etuja

May 27, 2017

CNC-langan leikkaus alumiiniprosessointi tapahtuu usein, kun syöttölohko pukeutuu vakavasti, oikosulkuun, rikkijohtoon, työkappaleen vääristymään ja työkappaleen muodonmuutokseen ja muihin ongelmiin, ja jotkut johtavat suoraan romutettuihin jalostettuihin tuotteisiin. Monien vuosien käsittelyn kokemuksen perusteella kirjoittaja tiivistää tärkeimmät tekniset ongelmat käsittelykäytännössä.

Ensinnäkin linjan leikkaaminen alumiinikappaleet helposti rikki lanka ongelma

1. Teräslangan leikkaaminen alumiinipaloilla on helppo murtaa syyt

Aluslangan leikkaaminen, materiaali on suhteellisen pehmeää ja vaikeaa leikata, ja alumiini korkeissa lämpötiloissa voi helposti muodostaa jäykän oksidikalvon, joka käsittelee suurta määrää alumiinioksidia tai alumiinifilamentteja, jotka ovat helposti kiinni molybdeenilangasta, molybdeenilangasta ja syöttölohkosta Kosketusosat tulevat pian jauhamaan syväsuojaa. Pehmeät alumiinit ja kova hankausjakeet, jotka on sekoitettu yhteen, upotettu uraan, kun ne on viety sisään, kallistuvat, lanka rikkoutuu.

2. Ratkaisu

Molybdeenilangan ongelmaan kiinnitetyssä syöttölohkossa kiinnitetystä molybdeenilangasta säädä ylä- ja alemman viiran runko- syöttöasentoa estäen syöttöelimen kulumisuraa, joka johtuu vähäisen hyötysuhteen aiheuttamasta kaapelin rikkoutumisesta. Laatu- ja materiaalijätteiden väheneminen.

Jalostusmateriaalin paksuus on yli 40 mm, yleinen käsittely 3 - 4 h: n kuluttua syöttölohkosta hieman pyöritetään kulmalla, kuten kuviossa 1b on esitetty, ensin pyöritetään kuviossa 1a, 8h esitettyyn suuntaan ja käännä sen jälkeen Suuntaan kuviossa 1b, 8h jokaisen käsittelyn jälkeen syöttölohkon asennon säätämiseksi rikkoutuneen langan todennäköisyyden vähentämiseksi. Varsinainen käsittely osoittaa, että tämä menetelmä vähentää huomattavasti käsittelykustannuksia ja parantaa taloudellista tehokkuutta. Huomaa, että syöttölohko ja elektrodijohdin ylipaine ovat yleensä 0,5 ~ 1mm. Kun kasvojen kolme kohtaa leikkaavat uraa, pyöritä syöttöaukkoa 90 ° ja niin edelleen, kunnes neljällä sivulla on leikkausura. Ja sitten lähelle näytteenottoputken puolta 1 - 2 mm tiivistettä, alumiini CNC Machining voit säätää syöttölohkon asentoa vasemmalle, se vastaa uutta syöttölohkoa, mikä säästää tuotantokustannuksia.

Tietenkin on myös huomattava, että kun työkappaleen koon tarkkuusvaatimukset ovat suhteellisen korkeita, sinun on mitattava molybdeenilangan halkaisija ja korjattava oikea-aikaisesti muutoksen määrä, jotta varmistetaan mittatarkkuusvaatimukset. Metallinjalostus WeChat, sisältö on hyvä, kiinnostuksen arvoinen.

Toiseksi työkappaleen muodonmuutosongelmia

1. Työkappaleen muodonmuutoksen syy

Työkappaleen aihion valmistus, leikkaus, lämpökäsittely, epätasainen lämpö, vaiheen muutoksen sisäinen rakenne, työkappaleen roolin muodonmuutos siten, että jäännösjännitys syntyy ajan kuluessa ilman tapauksen ulkoista vaikutusta Jännityksen jakautuminen on suhteellisen tasapainoinen, mutta työstöprosessin aikana työkappaleen materiaali leikataan ja leikataan suuressa määrin, alumiininen CNC-työstö ja sen jännitysjakauma muuttuu. Ajan kuluttua se muuttuu asteittain siten, että työkappale on epämuodostunut. Alumiiniseoksesta tämän muodonmuutoksen osat ovat selvempiä.

2. Ratkaisu

(1) ennen leikkaamista ennen rasitusosaa leikkausprosessissa ennen ensimmäistä lämpökäsittelyä materiaalijännityksen poistamiseksi, jolloin leikkaus ei ole suuri rasitusmuoto muodon vakauttamiseksi. Tietenkin eri materiaaleja, tapa käsitellä erilaisia.

(2) ääriviivaprosessointimenetelmän ulkopuolella ääriviivaprosessoinnin ulkopuolella ei yleensä tarvitse kulkea läpivientiaukosta, joka voidaan leikata ulkopuolelta kuviossa 2a esitetyllä alumiinisen CNC-työstökoneella, tämä menetelmä on helppoa materiaalin Aiheuttama jännitysmateriaali tuotti suuren muodonmuutoksen, Tuloksena pienemmät tarkkuustyöstöosat. Tämän muodonmuutoksen välttämiseksi ja vähentämiseksi voit käyttää reiän läpi tapahtuvan porauksen menetelmää sulkimen aihion profiilin säilyttämiseksi, kuten kuvassa 2b on esitetty, alumiinisen CNC-koneistuksen minimoimiseksi deformoitumisprosessin muodonmuutoksen minimoimiseksi.