19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiininen CNC-työstö Säästää työvoimakustannuksia parantamaan tuotteiden laatua ja erinomainen hinta

Alumiininen CNC-työstö Säästää työvoimakustannuksia parantamaan tuotteiden laatua ja erinomainen hinta

Aug 11, 2017

Kehittämällä Kiinan markkinataloutta, Kiinan taloudellinen taso, nykyisen tuotantolaitoksen käyttökustannukset, erityisesti työvoimakustannukset ovat yhä korkeammat, joten suuri määrä tuotanto-ja jalostusyritysten on älykkäämpiä, automatisoitu tuotanto muuntaminen, alumiini CNC Machining kautta laitteiden eikä keinotekoinen Säästä yritysten toimintakustannuksia.

Alumiiniset CNC-työstölaitteet voivat säästää työvoimakustannuksia, mikä säästää älykkäiden ja integroitujen jalostuslaitteiden liiketoimintakustannuksia. Sekä säästää työvoimakustannuksia, vaan myös edistää tuotannon standardointia, parantaa tuotteiden laatua ja erinomainen hinta.

Mikä on nykyinen markkinat Kiinassa alumiini CNC-koneistus keskus laitteiden markkinoilla on mitä? Tutkimuksen mukaan Kiinan nykyiset markkinat alumiini CNC-työstölaitteet, maahantuotujen laitteiden hinnat yleensä 650 000-120 miljoonaa euroa, mukaan laitteiden ja käsittely eri hintoja eri hintoja. Kotimainen alumiinikäsittelylaitteiden hinnat 450 000 -60 miljoonasta välillä halvempaa kuin tuodut laitteet noin puoleen. Hintaero on niin suuri, eikö kotimainen laite ole yhtä hyvä kuin tuodut laitteet? Tarkastellaan vertailukaaviota: Metallin leikkausprosessissa on parannettava leikkaustehokkuutta, työkappaleen tarkkuutta ja pienentää työkappaleen pinnan karheutta, pidentää työkalun käyttöikää ja saavuttaa parhaat taloudelliset tulokset. työkappale työkalun ja sirun kitkan välissä, materiaalin deformoitumisen aiheuttama lämpö alueella.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi toisaalta kehittämällä työkalumateriaalin kovuutta ja korkeaa lämpötilaa ja parantamaan työkalun geometriaa ja toisaalta erinomaisen leikkaavan leikkausnesteen käyttö voi usein parantaa merkittävästi leikkaustehokkuus ja työkappaleen pinnan karheuden aleneminen, alumiininen CNC-työstö Työkalun käyttöiän pidentämiseksi, jotta saadaan hyvät sosiaaliset ja taloudelliset edut. Leikkausnesteen työstö on voitelun ja jäähdytyksen päätehtävä, erityisten lisäaineiden lisääminen voi myös olla tärkeä osa puhdistusta ja ruostumista. Alumiini CNC-työstö Konetyökalujen, työkalujen ja osien sekä muiden esineiden suojaamiseen ei ole syövyttävää.

Meillä koneistus, yleisesti käytetty leikkausneste on: vesiliuos, tavallinen emulsio, äärimmäisen paineen emulsio, mineraaliöljy, kasviöljy, eläinöljy, äärimmäisen paineen leikkausöljy. Niistä, paras jäähdytysvaikutus vesiliuoksen, äärimmäisen paineen leikkausnesteen voitelu paras. Monien leikkausnestetyyppien takia suorituskykyero on suuri, alumiinisen CNC-työstö, joten miten sopiva leikkausneste valitaan käsittelyssä on aina ollut vaikeampi valinta. Seuraavassa käytetään pääosin työkappaleen materiaaleja, työkalumateriaaleja, jalostusteknologiaominaisuuksia ja luonteen tapaa valita kohtuullinen leikkausneste.