19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiini CNC-koneistus, sinun on harkittava vakavasti, jos törmäys veitsi asennon muuttaminen

Alumiini CNC-koneistus, sinun on harkittava vakavasti, jos törmäys veitsi asennon muuttaminen

Oct 24, 2017

Kehittyneet menetelmänä alumiini CNC-koneistus käytetään laajalti teollisuudessa erittäin tarkasti ja monimutkainen osa ilmailuteollisuus-, teollisuus- ja elektroniikkateollisuudelle. Alumiini CNC-koneistus osien piirustukset pätevä osien käsittelyyn rengas sijaitsee monimutkainen ja tarkkaa prosessia. Kussakin vaiheessa ongelma prosessi keskeytyy. Seuraava yhdistelmä konkreettisia käsittely esimerkkejä 3 vaiheissa, alumiini CNC-koneistus prosessin keskeisiä tekijöitä analysoida, jotta voimme syventää ymmärrystä CAluminum CNC-koneistus, käsittelyn ja tuotannon avulla.

CNC-työstökoneiden yleiseen käyttöön useimmat jalostuskapasiteetista ei ole käytettävissä. Alumiini CNC-koneistus-prosessi on samanlainen kuin tavallinen työstökone. Kuitenkin koska NC-työstökoneiden käsittelyn prosessia jokainen yksityiskohta on olla ennalta, käsittely automaattisen täydennyksen. Siksi verrattuna tavallisten työstökoneiden prosessi valmistelu, on omat erityispiirteensä.

Kun työstö osat yhteinen työstökoneet, kannan suhteet työkalun ja työkappaleen välillä yhdistämällä mittaus- ja käsipyörällä, jos työkalu kanta ei ole oikein, se voidaan säätää toimijan milloin tahansa. ja NC käsiteltäessä, kiinnitys, on olemassa monia työkaluja mukana käsittelyyn, jotta erilaisia veitsiä ja muut parametrit syöttää tietokoneeseen, tietokoneen kautta koordinoida muutos, niin että jokainen työkalu ja työkappaleen kehittää vastaava suhde. Tavallinen koneistukseen veitsi ongelma ei pidetä tärkeänä tekijänä. CAluminum CNC koneistusta varten kunhan ohjelma käsittely käyttö on veitsi, muuten on vakavia seurauksia. Tavallinen käsittely on usein avulla kontrollin tunne ja NC käsittely on vakavasti harkittava muutos asema, jotta voidaan välttää törmäykset.

CAluminum CNC-koneistus laitteet on teknologiapainotteisten ja osaamisintensiivisten yhdentymisen mekaanisten ja sähköisten tuotteiden kehittyneen teknologian suurta älykkyyttä, mikropiirin valvontajärjestelmä, rakenne on monimutkainen , joten NC laitteiden pitkällä aikavälillä käsittele vika monimutkaisempi, ylläpito on vaikeaa. Vian diagnoosi ja alumiini CNC-koneistus huolto on tärkeä osa sen käyttöä, ja myös yksi sen toimintaa rajoittavia tekijöitä.

CAluminum CNC-koneistus laitteet koostuu pääasiassa numeerinen ohjauslaite, i/o-laite, sähkö logiikka käyttölaitteen työstökone ja havaita laitteen, servo asemalaitetta. Toimintaperiaate: käsittely, työkappaleen käsiteltävä dimensio ja käsitellä tietoja on ohjelmoitu alumiini CNC-koneistus ohjelman mukaan koodi ja muodosta järjestelmää, i/o-laite lähetetään numeerinen ohjaus laitteen tietoa käsittelevät ja käsittelyohjeet muodostuvat jälkeen tietojenkäsittelyn ja ulostulo sähkö logiikka käyttölaitteen ja servo asemalaitetta koneen ohjaus työstökone voimansiirtolaitteesta ja lopettaa leikkaus ja koneistus prosessi työkappaleen. Tässä prosessissa, lisäksi opetusta NC-laitteen servo-asemalaitetta vuorovaikutuksessa sähkö logiikka käyttölaitteen työstökone työkappaleen leikkaus ja työstön tarkkuutta suurempi. Alumiini CNC-koneistus, tietojen havaitseminen ja valvonta ovat suorittaa asema havaita laite ja tiedot ja seurannan tulokset toimitetaan takaisin NC laitteen reaaliajassa, jotta tiedot voidaan laskea ja valvoa tarkasti numeerinen ohjaus-laitteen muodostaen tehokas osittain suljettu NC-laitteiden ohjelmien avulla.