19@zl-alu.com +8618825982330
Eloksoitu ja pulverimaalattu alumiinin suulakepuristetut laatu vaikuttaa suoraan käyttö suorituskyky

Eloksoitu ja pulverimaalattu alumiinin suulakepuristetut laatu vaikuttaa suoraan käyttö suorituskyky

Oct 10, 2017

⑴ korroosionkestävyys. Alumiini anodi oksidikerros voi tehokkaasti suojata alumiini matriisi korroosio, anodisoitu elokuva on parempi hapetus elokuva suorituskyvyn luonnollisen muodostumisen, kalvonpaksuus ja tiivistys laatu suoraan vaikuta käyttö .

⑵, kovuus ja kulumiskestävyyttä. Alumiini anodisoitu elokuva kovuus on paljon korkeampi kuin alumiini, kovuus matriisi on HV100, kovuus yhteisen anodisoitu elokuva kertoo HV300 ja kova oksidikerros pääsee HV500. Suhde kulutuskestävyys ja kovuus vastaa.

⑶ koriste sukupuoli. Eloksoitu alumiini elokuva suojata kiillotettu metalli kiilto, eloksoitu elokuva voi myös värjätty ja värjätään, hankkia ja ylläpitää värikäs ulkoasu.

Tarttuvuus ⑷ pinnoite ja galvanointikemikaalit kerros. Alumiinin anodisointi elokuva on menetelmä alumiinipinnan hyväksymään orgaaninen pinnoite ja galvanointikemikaalit kerros, joka tehokkaasti parantaa pintakerroksen tarttuvuus ja korroosion kestävyys.

⑸ sähkö. Alumiini on hyvä kapellimestari, alumiini anodisoitu elokuva on suuri vastus eristävä elokuva. Eristys jakautuminen jännitettä on suurempi kuin 30v∕um, erityisesti valmistettu korkea eristävä elokuva jopa saavuttaa noin 200v∕um. ⑹ avoimuutta. Eloksoitu ja jauhe päällystetty alumiinilla suulakepuristetut elokuva itse on erittäin kuulakka, puhtaampaa alumiini, suurempi avoimuus. Puhtaus ja seoksen koostumusta alumiini alloy aineiden vaikutusta avoimuutta.

⑺ toimiva. Erilaisia toiminnallisia materiaaleja saadaan käyttämällä huokoinen ominaisuuksia anodisoitu ja jauhe päällystetty alumiinilla suulakepuristetut kalvoja tallettaa toimiva hiukkasia mikrohuokoiset huokosiin. Toimivia komponentteja kehityksessä ovat sähkömagneettista toiminnon, katalyysin-toimintoa sensing toiminto ja erottaa toiminto.

Periaate ja huokoinen omaisuutta anodisoitu ja jauhe päällystetty alumiinilla suulakepuristetut

Elektrolyyttiliuosta lisäämällä tävästi nykyinen, metal materiaali pintaan muodostetaan suojellakseen oksidikerros, pintakäsittely tällaista kutsutaan anodisoitu ja jauhe päällystetty alumiinilla suulakepuristetut. Metallimateriaaleista anodisoitu ja jauhe päällystetty alumiinilla suulakepuristetut kohtelun ovat alumiinia.

Eloksoitu ja jauhe päällystetty alumiinilla suulakepuristetut alumiini toteutetaan yleensä hapan elektrolyytti alumiini anodi. Elektrolyysin prosessi, anioninvaihtajan happea ja alumiini teko tuottaa oksidikerros. Tämän elokuvan alkuperäinen muodostumista ei ole hieno, vaikka on tietty vastarinta, mutta elektrolyytti negatiivisia happi-ionit pääsee alumiinipinnan jatkossakin oksidikerros. Kalvon paksuuden kasvaessa vastus suurenee, elektrolyyttinen nykyinen tulee pienempi sitten yhteyttä elektrolyytti ulompi oksidikerros liuottaa kemiallisesti. Kun nopeus oksidi pinnalla alumiini vähitellen tasapainoinen Kemiallinen liuottaminen korko, oksidikerros pääsevät paksuus alle elektrolyyttinen parametriä.

Hapettumista elokuva parantaa sen korroosionkestävyys ja kulumiskestävyys kun tiivistys hoidossa kuuma vesi, korkea lämpötila turkkilainen tai nikkeli suolaa. Lisäksi alumiini, tuotanto käyttäen anodisoitu ja jauhe päällystetty alumiinilla suulakepuristetut hoito magnesium-seoksista metallimateriaaleista Kupari Kupari seos, sinkki ja sinkitty teräs, seosterästä, Zirkonium, tantaali, kadmiumin ja niin edelleen.

Me kaikki tiedämme, Anodisoitu alumiiniseos elokuva on huokoinen omaisuutta. Kasvun ja hajoamisen vähitellen muodostunut oksidikerros. Hetkellä, happea ja alumiini on virran ollessa vahva eristysvastus on alumiinioksidin määrä laajentamisen jälkeen suurempi kuin alumiini-ioneja, este kerros on epätasainen, johtaa epätasainen jakautuminen nykyinen, kovera on pieni vastus, suuri nykyinen, kupera vastapäätä. Kovera virrantiheys on sähkökemiallinen purkamisesta oksidikerros Sähkökenttä, toimen ja Kemiallinen liuottaminen jälkeen rikkihappo huuhtoutumista, mikä tekee kovera paikka syventää asteittain onteloita ja sitten huokoinen oksidikerros muodostuu. Anodisoitu elokuva on huokoinen, se on helppo imeytyä värit ja värillinen materiaalia, niin se voikin olla värjätty parantaa koriste omaisuuttaan.