19@zl-alu.com +8618825982330
Alumiinioksidijauheen syyt ja ratkaisut

Alumiinioksidijauheen syyt ja ratkaisut

May 21, 2018

Alumiinioksidioijauheen syyt ja ratkaisut


Alumiinihapetusta on kuusi tyyppiä: luonnollinen hapettuminen, sähkökemiallinen hapettuminen, kemiallinen hapetus, alkalinen hapettuminen, hapon hapetus ja anodinen hapetus. Tämä tarkoittaa alumiinin ja alumiiniseosten hapettamista. Tänään Cangqing Metal Xiaobian puhuu kaikille syistä ja ratkaisuista alumiinioksidin pölyämisestä.

Ensinnäkin, kun oksidikerros on pölyinen ja harmaa, meidän on ensin yritettävä pyyhkiä se pois. Poista pölyä sulkemisprosessista aiheutuvasta sulkemisesta ja sähköiskusta.

Seuraavaksi hapetus tuhkan alkuperää analysoitiin yksi kerrallaan.

Yleensä jauhesäiliön kalvo seuraavista kohdista:

1 hapetus säiliön lämpötila on liian korkea;

2. Rikkihapon konsentraatio on liian alhainen;

3. Alumiini-ioni-pitoisuus ylittää 18 g / l. (Alumiini-ionien pitoisuuden nopea lisääntyminen johtuu myös hapetussäiliön korkeasta lämpötilasta, eikä hapetussäiliön puuttuvien osien oikea-aikaista palautumista ole.)

Hapetus säiliön lämpötila on liian korkea, on määritettävä, että kylmä motivaatiolaitteet eivät ole tarpeeksi suuria? Jos normaali jäähdytysteho on myös hyvä, meidän on harkittava kylmän veden kiertokulman kokoa, onko kiertopumpun tukkeutumislämpötila liian korkea, yksi kerrallaan pyyhkäisemään.

Rikkihappopitoisuus on otettava päivittäin hapetussäiliöön käytettyyn rikkihappoon, ja rikkihappoa tulee havaita ja kompensoida määräajoin. Aika pidetään prosessin sisällä (180-220 g / L parasta).

Elektrolyyttilämpötilalla on suuri vaikutus oksidikalvon kulumiskestävyyteen. Yleensä, jos lämpötila laskee, alumiinin ja alumiiniseoksen anodisen oksidikalvon kulutuskestävyys lisääntyy, mikä johtuu kalvon elektrolyytin liukenemisnopeuden vähenemisestä. , Jotta saadaan suurempi oksidikalvon kovuus. Meidän on tartuttava lämpötilaan ± 2 ° C: n kovuudelle kovaa anodisointia varten.