19@zl-alu.com +8618825982330
Ominaisuudet ja ominaisuudet erilaisista alumiiniprofiileista pintakäsittelyn jälkeen

Ominaisuudet ja ominaisuudet erilaisista alumiiniprofiileista pintakäsittelyn jälkeen

Jun 09, 2018

Erilaisten alumiiniprofiilien ominaisuudet ja ominaisuudet pintakäsittelyn jälkeen


Hiekkakudosprofiilit: mattapintaiset alumiiniprofiilit välttävät kirkkaiden alumiiniseosprofiilien haitat arkkitehtonisissa koristeissa tietyssä ympäristössä valon häiriöiden muodostumisen olosuhteissa, sen pinta on herkkä ja pehmeä kuin brokadi, joka on erittäin suosittu markkinoilla , mutta nykyinen mattamateriaali on voitettava pinnan hiekan epäyhtenäisyys ja voi nähdä muovauksen puutteen.


Monitasoinen pintakäsittely alumiiniprofiilit: nykyinen yksitoikkoinen hopea ja valkoinen väri eivät enää pysty vastaamaan arkkitehtien hyvään yhteistyöhön ulkoisten seinälaattojen ja ulkoseinän lateksin kanssa. Uusi ruostumaton teräs, samppanja, kulta, titaani ja punainen väri-sarja (viininpunainen, kastanjanruskea, musta, violetti) jne. Sekä lasimaalaus voivat tehdä koristeelliset vaikutukset jäätymisen kakun päälle. Näiden profiilien on oltava kemiallisesti tai mekaanisesti kiillotettuja ja uudelleen hapetetuiksi hyviä tuloksia varten.


Elektroforeettiset alumiiniprofiilit: elektroforeettiset profiilit ovat pehmeitä, voitelevia pintoja, jotka kestävät sementin, laastin ja happaman sateen tunkeutumista. Yhdeksänkymmentä prosenttia Japanin alumiiniprofiileista on elektroforeettisesti maalattu.


Jauhemaalatut alumiiniprofiilit: Sähköstaattisilla jauheilla ruiskutetuilla profiileilla on erinomainen korroosionkestävyys ja happo- ja alkali-kestävät suolasuihkut ovat paljon parempia kuin hapettumisväriset profiilit.


Alumiiniprofiilien plasmavahvistetut sähkökemialliset pintakeraamiset: Tällainen materiaali on maailman kehittyneempiä prosessointitekniikoita. Tämän profiilin tuotteiden laatu on hyvä, mutta kustannukset ovat korkeat. Se on yli 20 erilaista väriä, sen suurempi ominaisuus on se, että sitä voidaan käyttää kalkilla, kuten painokangas, väriprofiili, värikäs pinta, erinomainen koristeellinen vaikutus.