19@zl-alu.com +8618825982330
Luo WEB PUNAINEN IN ENGINEERISSA! Saavutetaan Kiinan alumiinisen kaksoisvoiman kolme parasta kolmesta

Luo WEB PUNAINEN IN ENGINEERISSA! Saavutetaan Kiinan alumiinisen kaksoisvoiman kolme parasta kolmesta

Jun 21, 2018

Luo "net red" tekniikan maailmaan! Saavuttaakseen Top Three of China Aluminiumin "double strength"


Kesäkuussa 2017 Nanhai District aloitti virallisesti "Saavuta laadukasta menestysmerkkiä - Etelä-Kiinan merenkulkualan kansallisen valtakunnan muotovalio". Kuukauden alusta lähtien se käynnisti "Finding the National Invisible Champion -palkinto Etelä-Kiinan meriteollisuudelle". Joulukuussa ensimmäinen erä Etelä-Kiinan merentakaisten teollisuusalan 70 näkymätön mestari "nousi esiin" ja muodosti maan ensimmäisen "Invisible Champions" -liiton.


Vuonna 1992 perustettu Zhonglian Aluminium Factory on laajamittainen modernisoitu alumiiniprofiilituote, joka integroi T & K, suunnittelu, tuotanto ja myynti. Tuotteita käytetään laajasti rakennushankkeissa, kuljetuksissa, elektronisissa laitteissa, saniteettitiloissa, kotitoimistossa ja paljon muissa. Toimialat.


Alumiinimuotti on tärkeä tuote Zoomlionin alumiinitehtaan teollisuusprofiilien alalla. Uusi tyyppinen ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä rakennusmateriaali laadukkaiden alumiinimateriaalien jalostuksen jälkeen on tullut konepajateollisuuden "net red" tuote viime vuosina.


"Aiemmin talon rakentaminen edellytti puun runkoa sementin täyttämiseksi, mikä edellytti useiden keinotekoisten painikkeiden käyttöä. Turvallisuusriski oli suuri. Samanaikaisesti puurakennetta ei voitu käyttää uudelleen, mikä johti tietyssä määrin resurssien tuhlaukseen ", totesi Li Weiping. . Nykyään alumiinilautanen normaali rakenne voi saavuttaa 4 päivän lattian, ja muottien purkaminen kestää vain 2 päivää. Tämä ei vain lyhentää merkittävästi rakennusvaihetta, vaan mahdollistaa myös alumiinilautanen kierrätyksen uudelleenkäyttöä varten. Standardirakenteessa voidaan käyttää 300-500 kertaa.


Sen lisäksi, että se oli alan ensimmäinen ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä tuote, Zhonglian Aluminium teki myös tuotantoprosesseissaan rajuja uudistuksia. "Olemme ensimmäinen alumiiniprofiiliyhtiö, joka käyttää maakaasua polttoaineena, mikä on vähentänyt huomattavasti pakokaasupäästöjä", sanoi China United Aluminium -tehtaan varatoimitusjohtaja Feng Yangming. Ensimmäisenä yrityksenä "syö rapuja" hän uskoo, että yrityksen tuotantoprosessin parantaminen teknologisen muutoksen kautta ei ole pelkästään yrityksen sosiaalisten vastuualueiden täyttymistä, vaan myös hyödyttää yritystä. Nykyään Zhonglian Aluminium on perustanut kolme suurta tuotantoa Kiinassa, joiden kokonaispinta-ala on yli 600 000 neliömetriä ja vuotuinen kokonaiskapasiteetti yli 300 000 tonnia.


Esittele kansainvälinen kehittynyt teknologia

Lisääntynyt tuotantolinja ja prosessien hallinta


Vuosien kehityksen jälkeen Zoomlion Aluminium on tunnustanut rakennusministeriö "Suunniteltu tuotantoalusta uusien ovien, ikkunoiden ja verhoseinien kehittämiseksi ja tutkimukseksi" ja on yksi kymmenestä kymmenestä energian säästävästä innovaatioyrityksestä Kiinaan jota arvioi teollisuus- ja tietotekniikan ministeriö.


Vuosien mittaan Zoomlion on myös tuonut markkinoille maailman kehittyneitä alumiinituotantolaitteita, mukaan lukien regeneratiiviset energiaa säästävät uunit, suurin laajamittainen, eteenpäin toimiva kaksijuosteinen 7 000 tonnin suulakepuristinpuristin Etelä-Kiinassa, jossa tutkitaan teollisuusprofiilia markkinoille ja tuomalla spray-pinnoite Saksasta. Hiekkapuhalluslinjat ja muut teknologiat; tuodut Yasong-eristysprofiilin tuotantolinjat ja Yhdysvaltain automatisoidut kolmiulotteiset varastot.


Se ei ainoastaan kiinnitä huomiota tuotantoprosessien uudelleenvalmistukseen, mutta myös Zhonglian Aluminium pitää erittäin tärkeänä vakiohallintaa pitkällä aikavälillä. Zoomlion on 1990-luvulta alkaen aloittanut yritysstandardijärjestelmän, joka sisältää teknologiastandardit, mukaan lukien hallintastandardit ja työstandardit. Se on myös muotoillut erilaisia tuotetyyppejä, jotka perustuvat tuotannon, toiminnan ja hallinnan tarpeisiin. Tiukat sisäisen valvonnan standardit. Tällä hetkellä Zoomlion on kehittänyt yli 1400 standardointispesifikaatiota, jotka kattavat teknologian, hallinnan ja työalueet. Viime vuosina China United Aluminium Plant on osallistunut 21 kansallisen ja teollisuuden standardien laatimiseen.


"Zhonglian pitää erittäin tärkeänä tieteen ja teknologian tutkimusta ja kehittämistä, ja se sijoittaa vuosittain runsaasti varoja tutkimukseen ja kehitykseen. Vuotuinen tutkimusrahoitus on yli 3% myynnistä", sanoi Feng Yangming. Tähän mennessä Zhonglian Aluminium on myöntänyt 210 kansallista patenttia, joista 11 on patenttijulkaisuja ja 116 hyödyllisyysmallipatenttia.Kaikki alumiinikalusteet, jotka Zoomlion alumiinitehdas valmistaa.


Teollisuuden muutosten lisääminen

Järjestelmäovista ja -ikkunoista alumiinista valmistettuihin huonekaluihin


Kiina Aluminium näyttelytiloissa eri muotoilutyyppien huonekalut kuten kiinalainen tyyli, Japani ja Etelä-Korea, Eurooppa ja Yhdysvallat ovat virkistäviä. On vaikea nähdä, että nämä ovet, ikkunat, pöydät, tuolit, vaatekaapit ja muut tuotteet, joilla on ulkonäkö ja kosketus massiivipuusta, ovat todellakin alumiinia. Tämä innovatiivinen lähestymistapa on muuttanut metallin alkuperäistä kylmää sävyä ja säilyttänyt alumiinituotteiden edut, jotka eivät sisällä formaldehydiä, jotka ovat vaikeita käyttää ja jotka kestävät kosteuden muodonmuutoksia.


Tämä on mikroskooppi Zoomlion Aluminiumin vihreiden rakennusprofiilien tutkimisesta. Jo vuonna 2007, Zhonglian Aluminium Factory perusti erityinen järjestelmä ovi-ja ikkunan t & k-tiimi ja kehitti itsenäisesti järjestelmän ovet ja ikkunat Zhonglian. Vuotta myöhemmin rakennusministeriön kansallinen tieteen ja teknologian kehittämisen edistämiskeskus johti tieteellisiä ja teknologisia saavutuksia arviointikokoukseen. Energiatehokkuuden suuntautunut "Zhongjiaye" -sarjan 50-tyypin alumiiniseoksen ovet ja ikkunat, joilla on sama energiansäästökerroin, oli paljon korkeampi kuin alan standardi ja läpäisi asiantuntijaryhmän. Päätettiin, että se oli Kiinan johtava taso ja kansainvälinen edistyksellinen taso tuolloin ja sittemmin voitti "Innovation Product Award".


Ovi- ja ikkunatuotteiden käyttöönoton pohjalta Zoomlionin alumiinitehdas on vähitellen laajentunut kaikkiin alumiinikalusteisiin, mukaan lukien vaatekaapit, sängyt, tuolit ja muut tuotteet. Tulevaisuudessa Zoomlion keskittyy vihreiden alumiinilejeerinkiprofiilien tutkimukseen, kasvattaa T & K-investointeja teknologisen tutkimuksen edistämiseksi, mukaan lukien vihreiden ja energiaa säästävien alumiiniseosprofiilien tutkiminen, korkealaatuisten alumiiniseosten uusien pintakäsittelytekniikoiden ja uuden alumiinin seokset kuljetukseen. Materiaalitutkimus jne.


conew_招牌9.jpg