19@zl-alu.com +8618825982330
Kysynnän odotetaan nousevan, markkinat voivat lisätä alumiinihintoja nousuun

Kysynnän odotetaan nousevan, markkinat voivat lisätä alumiinihintoja nousuun

Nov 22, 2018

Kysynnän odotetaan piristyvän, markkinat voivat edistää alumiinihintojen nousua


Elokuun lopusta huolimatta kysynnän huolenaihe on edelleen painanut alumiinihintoja. Tämän seurauksena Shanghain alumiinifutuurihinnat ovat laskeneet lähes 9% ja alumiinikonseptin varastot ovat myös laskeneet voimakkaasti. Välittäjät uskovat, että elektrolyyttisen alumiinin purkamisen vaikutus tarjontapuolen uudistuspolitiikkaan on merkittävä; ympäristöystävälliset tuotantorajat johtavat raaka-ainekustannuksiin ja tarjonnan määrä on estetty; kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana elektrolyyttisen alumiinin kulutus hidastui ja jatkojalostusteollisuuden elpymisen myötä kysynnän odotetaan piristyvän tulevaisuudessa. Alumiinihinta.

Alumiinimarkkinoiden taantuma

Elokuun 31. päivästä lähtien Shanghai Aluminium Futures on nopeuttanut laskua. 16. marraskuuta mennessä pääsopimus on laskenut 8,96% tai 1 355 yuania / tonni ja suljettu 13 760 yuania / tonni. LME-alumiinihinnat ovat myös vaihdelleet 4. lokakuuta lähtien, kun kumulatiivinen lasku oli 13,27%, ja se on tällä hetkellä sulkeutumassa 1 947 dollariin tonnilta.

Viime viikolla Shanghai Aluminiumin vauhti vakiintui ja nousi 0,15% koko viikon ajan. Keskimäärin spot-alumiinin hinta Yangtze-joella oli viime viikolla 13 764 yuania / tonni, mikä on 100 juania / tonni edellisestä viikosta, kasvua 0,73%. Metalliromun markkinahinta oli vakaa ja alumiiniseosten harkkojen markkinahinta laski.

”Koska Kiinan talouskasvun hidastuminen on herättänyt uusia kysyntäongelmia, metallimarkkinat ovat toimineet yleisesti. Alumiiniromun keskimääräinen viikoittainen hinta on laskenut hieman, sulatteen innostus hankintaan ei ole korkea, ja markkinoiden kysyntä on suhteellisen alhainen ”, sanoi Zhu Shanshan, Zhuo Chuangin analyytikko.

Fubaon tietojen mukaan inventaario, 341 000 tonnia Shanghaissa, 628 000 tonnia Wuxissa, 99 000 tonnia Hangzhoussa, 76 000 tonnia Gongyissa, 209 000 tonnia Nanhaissa, 51 000 tonnia Tianjinissa, 25 000 tonnia Linyissä, Chongqingissa 24 000 tonnia, alumiinivalujen varastoja. yhteensä 1 453 miljoonaa tonnia, mikä on 32 000 tonnia viikossa.

Huatai Futures sanoi, että kotona nykyinen alumiinihinta on huomattavasti alan keskimääräisiä kustannuksia alhaisempi, ja kustannukset nousevat edelleen hieman. Tämän seurauksena tappioiden aiheuttama elektrolyyttisen alumiinituotannon tuotantokapasiteetti kasvaa edelleen. Tällä hetkellä elektrolyyttisen alumiinin uusi kapasiteetti on edelleen enemmän kuin tuotantokapasiteetin vähennys, ja varasto on edelleen 1,41 miljoonaa tonnia. Siksi, vaikka nykyinen varastointitila säilyisi, nykyinen arvioitu toimitusvaje ei vieläkään riitä vähentämään nopeasti yli miljoonan tonnin ja loppupään varastoja. Alkuvaiheessa kausiluonteisen off-season-aluksen hinnoittelun odotetaan pysyvän heikkona ja epävakaana.

Koska Shandongin kaltaisten edullisten alueiden kustannukset ovat huomattavasti ylittäneet nykyisen alumiinihinnan, Huatai Futures uskoo, että jos alumiiniseosten yritykset vähentävät tuotantoaan suuressa määrin tappioiden vuoksi tulevaisuudessa, alumiinin hinnan odotetaan olevan lopettaa putoamisen ja reboundin, joten sen odotetaan poistavan lämmityskauden tuki. Tukea on edelleen, mutta tuen tehokkuus riippuu edelleen siitä, vähenevätkö elektrolyyttisten alumiinialan yritysten tuotanto markkinoilla. Toisaalta dynaamisesta näkökulmasta äskettäin lisätty elektrolyyttisen alumiinin tuotanto painostaa alumiinin hintoja neljännellä neljänneksellä, mutta jos hinta laskee jälleen, se vaikuttaa myös uuden kapasiteetin vapautumisasteeseen.

Kysynnän odotetaan piristyvän

Myös A-osakkeen alumiinivarastot toimivat heikosti. Shenwanin alumiinituotteiden teollisuusindeksi on laskenut 35% vuoden alusta. Yksittäiset varastot, kuten Mingtai Aluminium, ovat laskeneet 22,82% vuoden alusta.

Industrial Securities-analyytikko Qiu Zuxue sanoi, että elektrolyyttisen alumiinistandardin hinta on laskenut toistaiseksi, ja arvostus on ollut viime vuosina erittäin alhainen.

Itse asiassa elektrolyyttisten alumiiniyhtiöiden kannattavuus on yleensä parantunut kahden viime vuoden aikana, ja tasetta korjataan vähitellen. Toisaalta osakekurssi laski jyrkästi, ja toisaalta alan suurimpien yritysten voitto, joka johti suoraan elektrolyyttisten alumiinialan yritysten nykyiseen matalaan arvostukseen viime vuosina.

Qiu Zuxue huomautti, että alan positiiviset tekijät kertyvät edelleen. Ensinnäkin elektrolyyttisen alumiinikapasiteetin laajentuminen on hillitty. Toisaalta vaatimustenmukaisuusindikaattorit määräävät alan tuotantokapasiteetin enimmäismäärän; toisaalta maakunnan valtapolitiikan ympäristö paranee. Tähän mennessä elektrolyyttisen alumiinin tuotantokapasiteetti vuoden alusta lähtien on itse asiassa paljon alhaisempi kuin vuoden alussa odotetut markkinat. Toiseksi optimistinen elektrolyyttisen alumiinin kysyntä vuonna 2019. Vuonna 2018 ympäristöystävällisen tuotannon vuoksi vuoden alussa jotkut jalostusyritysten tuotanto ja jonkin verran terminaalin kysyntää viivästyivät. Lisäksi makrotason vipuvaikutus johti kireään pääomaan ja ulkoisten häiriöiden aiheuttamaan paineeseen, mikä johti kysynnän yleisen kasvun laskuun. Kulutuksen odotetaan kasvavan vuonna 2019. Vuonna 2019 infrastruktuurin täydennyslautakunnan odotetaan kasvattavan kiinteistöjen rakentamisen menoja, ja autoteollisuuden tuotannon ja myynnin suhteellinen parannus lisää elektrolyyttisen alumiinin kulutusta.

Southwest Securities uskoo, että tarjonnan puolella tapahtuvan uudistuspolitiikan mukaan elektrolyyttisen alumiinin purkamisen vaikutus on merkittävä; ympäristöystävälliset tuotantorajat johtavat raaka-ainekustannuksiin ja tarjonnan määrä on estetty; kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana elektrolyyttisen alumiinin kulutus hidastui ja jatkojalostusteollisuuden elpymisen myötä kysynnän odotetaan piristyvän tulevaisuudessa. Alumiinihinta.