19@zl-alu.com +8618825982330
Oven ja ikkunan alumiinisen pursotuksen profiilit Ulosvirtauksen pitäisi olla sileä, on tasoja

Oven ja ikkunan alumiinisen pursotuksen profiilit Ulosvirtauksen pitäisi olla sileä, on tasoja

May 27, 2017

(A): Ovi- ja ikkuna-alumiiniprofiiliprofiilit ikääntyvät mahdollisimman pitkälle samaan uuniin ikääntymiseen käytettävän materiaalin, paksuuden, koon, kovuusvaatimusten, suorituskykyvaatimusten ja vastaavien vastaavien ikkunoiden alumiiniprofiiliprofiilien mukaan. Väliaikaiset oviaukot ja ikkunan alumiiniprofiiliprofiilit, jotka noudattavat tiukasti uunin profiilia, jotka vastaavat vanhentamisprosessia tiukkaan käyttöön, ei saa muuttaa, eivät ole kosketukselliset.

(2): kiinnitä huomiota kiertävän puhaltimen tarkkailuun, kierrä jäähdytysveden toimintaa, kiinnitä huomiota sytytyslämpöön, uunin lämpötilavirheeseen, uunin lämmitysnopeuteen ja eristykseen sekä kiinnitä huomiota oven noston turvallisuuteen ja tiivistämiseen.

(C): korkean lämpötilan palamisympäristö, kiinnitä huomiota öljy- ja kaasuvuotoihin, ilmanvaihtoon, kiinnitä huomiota turvallisuuteen.

(D): kuormaus- ja purkulaatikon nostaminen Huomioi, että lasku, kiinnitä huomiota liikenteeseen ja materiaalikehykseen omalla turvallisella etäisyydellä.

(5): Oven ja ikkunan alumiiniprofiiliprofiilit vanhenevan uunin on ehdottomasti kielletty henkilökunnan, tulee syöttää uunin toiminta on tehtävä vastaavasti vastaava suojelu, ja on oltava aikuisia tarkkailla suojelua. Uuni, joka estää palavia ja räjähtäviä materiaaleja, on ehdottomasti kielletty leivontaan, lämmitykseen, nukkumiseen ja muuhun kuin tuottavaan käyttöön.

(6): Profiilin eri materiaalien ja laatikoiden jälkikäsittelyvaatimukset olisi perustuttava jälkikäsittelyvaatimuksiin yhdessä prosessikortin kanssa (valmistusesimerkki) siirrettiin tuotantoalalle. Toteuta totuudenmukaisesti lomakeilmoituksen prosessi, jotta voisit tarkistaa. Siirtymäluokan tulisi selittää tilannetta.

Oven ja ikkunan alumiiniprofiiliprofiilit sekä ovi- ja ikkuna-alumiiniprofiiliprofiilit, seos die more Ovien ja ikkunoiden alumiiniprofiiliprofiilit ekstruusioteknologia, jota joskus kutsutaan suulakepuristustekniikaksi, on useiden tehokkaiden prosessitoimenpiteiden käyttö erilaisten prosessitekijöiden optimoimiseksi Muotti samanaikaiseen puristamiseen useista (n ≧ 2) samasta tai erilaisesta ovi- ja ikkuna-alumiiniprofiiliprofiileista sekä ovi- ja ikkuna-alumiiniprofiiliprofiileista lejeerinkiekstruusiotuotteisiin ja seurantaprosessiin pätevien tekniikoiden valmistamiseksi, sen pääpiirteet ovat:

① tehokkaat prosessimenetelmät ja prosessitekijöiden optimointi, kuten seoksen koostumus on yhtenäinen, hienojakeiden puhdistus ja puhdistus korkealaatuisilla prosessointivaloilla; Korkealaatuiset muotit; Harkon tikkaiden lämpötilasuodatuksen kautta, ekstruusiolämpötilan nopeuden optimointi teknisten eritelmien saavuttamiseksi isotermisten ekstruusiolosuhteiden saavuttamiseksi. Se on tärkeä tekijä teknologiassa.

② vaatimattomampi, eli n ≧ 2. Juurien ja ekstruuderin määrä, pursotussylinteri, muotin koko ja tuotevalikoima jne., Kuten 12500t ekstruuderi ¢ 650mm suulakepuristusputki ¢ 1300mm muotilla, voi puristaa yli 50 pienen Läpimitta Ovet ja ikkunat alumiiniprofiiliprofiilit sekä ovi- ja ikkuna-alumiiniprofiiliprofiilit seosterästä. 2500-litran ekstruuderin ¢ 230 mm: n suulakepuristussylinterissä ¢ 425 mm: n reiässä voidaan puristaa neljä ovi- ja ikkuna-alumiiniprofiiliprofiileja seosterästä (6063) oviin ja ikkunoihin onttoja profiileja tai putkia.

③ synkronointi, eli enemmän tuotteita samaan aikaan samaan nopeuteen ulos muotin reikä, virtauksen pitäisi olla sileä, on tasoja, sileä pinta, suora, helppo seurata prosessi.

④ Ovien ja ikkunoiden alumiiniprofiiliprofiilien suulakepuristus prosessointituotteet, tarvittava seurantaprosessi (kuten kaksoisveto, tarkkuus vesi, sumu, kaasun sammutus, keskeytys sahaus, automaattinen venytys ja tarkkuus sahaus jne.) Voi tuottaa korkealaatuisia Oven ja ikkunan alumiiniprofiiliprofiilit Squeeze Door and window alumiiniprofiiliprofiilit tuotteet.