19@zl-alu.com +8618825982330
Electrolysis Workshop Turvallisuus Kesätoimenpiteet

Electrolysis Workshop Turvallisuus Kesätoimenpiteet

Jul 09, 2018

Elektrolyysin työpaja suojaa kesätoimenpiteitä


Kesä on eniten epäsuotuisa elektrolyysituotannon kausi. Se on kesäkausi. Elektrolyysisäiliön turvallisuuden ja stabiilisuuden varmistamiseksi muodostetaan seuraavat toimenpiteet:


1. Säädä kohtuullisesti tekniset parametrit teknisen takuun antamiseksi kourujen vakaan toiminnan varmistamiseksi.

2. Tartu työhön tiukasti. Ryhmän johtaja ja elektrolyyssi tarvitsevat seurata toimenpiteen koko alumiinipuristusprosessia ja 24H-arvo mitataan poikkeavuuksien välttämiseksi käytön jälkeen.

3. Täytä hiilijäännöksen pelastusjärjestelmä. Sen on tarkoitus pelastaa eri rei'istä ja napeista anodin normaalin toiminnan varmistamiseksi ilman pitkää pussiä ja depolarisaatiota.

4, jotta varmistetaan yhden paikan alumiinipuristussuhteen tarkkuus, noudattavat "tuotantoa ja kuinka paljon" -periaatetta, älä paina alumiinia, mutta eivät vaaranna enemmän, jotta kohtuulliset tekniset olosuhteet voidaan säilyttää pitkään.

5, tehdä hyvää työtä laitteiden tarkastus ja huolto, erityisesti tärkeitä laitteita, kuten nosturi nosta pakkausta, jotta varmistetaan laitteiden käyttö.

6. Punaisen reiän molekyylisuhde jäähdytysreikään kasvaa 2,7-2,9, ja muita olosuhteita vahvistetaan uunin muodostumisen edistämiseksi. Kun punoitus katoaa, molekyylisuhde pienenee arvoon 2,70 tai alle.

7. Täytä ilmanvaihtoaukon tarkastusjärjestelmän vaikutus pitkäaikaisten suurjännitevirtojen, erityisesti vanhoiden säiliöiden ja epänormaalien säiliöiden, estämiseksi. Poliittista tarkastusta vahvistetaan kahden tunnin kuluessa vaikutuksesta ja poikkeavuuksia, kuten punoitusta, havaitaan ajoissa vuotojen estämiseksi.

8. Vahvistetaan kiinnittimen painehäviön käsittelyä rutiininomaiseksi tekemiseksi tehokkaan napaetäisyyden lisäämiseksi ja sähköenergian käytön parantamiseksi.

9. Tarkista oikosulkuportin eristys kerran kuussa, erityisesti C-pylväspultit, ja käsittele niitä ajoissa.

10. Varmista, että kesällä olevat materiaalit ja lääkkeet ovat riittävät, toteuttamaan vesihuoltotyöt vakavasti ja tekevät hyvää työtä lämmönkestävyyden ehkäisemisessä ja jäähdytyksessä.

11. Tee päivittäiset tarkastukset, huolto ja korjaukset monitoimilaitteiden nosturityyppisissä kompressoreissa ja hydrauliikkajärjestelmissä eri alueilla.

12. Tarkista ja korjaa nosturin siirtomekanismin voiteluolosuhteet, vähennysventtiili, säiliön yläöljymalli ja nostin.

13. Korjaa ja korvaa kourun tyyppikortin vauriot, jotta ilma ei putoaisi.

14. Suorita onnettomuustilanteet parantaaksesi joukkueenjohtajan organisaatiota ja onnettomuuksien käsittelyominaisuuksia, mikä vähentää tapaturmataajuutta.

15. Työskennellessään hyvää työtä lämpöhaittojen ennaltaehkäisyssä ja jäähdytyksessä etsimällä tapoja vähentää työntekijöiden työvoimavaltaisuutta, tehdä hyvää työtä työntekijöiden ideologisessa työssä, vakauttaa työvoimaa, järkevästi järjestää kuukausittain ja vuosittain työtä työntekijöille, toteuttaa loma järjestelmä, huolehdittava henkilöstön läsnäolosta ja varmista kourujen turvallisuus. Kesä luo subjektiivisia olosuhteita.

16. Kesäkuun työntekijöiden turvallisuutta ja liiketoimintaa koskeva koulutus ja työntekijöiden turvallisen toiminnan taidon ansiosta työ voidaan suorittaa sujuvasti.

bending profile 8001.jpg