19@zl-alu.com +8618825982330
Fluorihiilipinnoitettuja jauhe pinnoite ja Wood Grain alumiinia puristamiseen profiilit Weatherability, Kemiallinen kestävyys

Fluorihiilipinnoitettuja jauhe pinnoite ja Wood Grain alumiinia puristamiseen profiilit Weatherability, Kemiallinen kestävyys

Jul 21, 2017

Nykypäivän kertaa paluu luontoon ja puoltaa suuntaus green vaatimusten täyttämiseksi omaksuttavissa ihmisten muodostavat uuden suuntauksen koriste maailman. Tätä suuntausta, ohjaavat alumiini pinta koristelu paras edustaja - tuotanto on käytettävä fluorihiilipinnoitettuja jauhemaalaus ja puun syyt alumiinia puristamiseen profiilit.

Jäljitelmä fluorihiilipinnoitettuja jauhemaalaus ja puun syyt alumiinia puristamiseen profiilit on nykyaikaiset Euroopan suosittu rakennusmateriaalit, jäljitelmä puun syyt alumiini klassista eleganssia, luonnollinen tyyli on tullut jalo ja muodikas edustaja tuote, mutta elävän luonnon puu visuaaliset tehosteet ja kolmiulotteinen puu tuntuu touch vaikutus tuli eniten mikä muotitrendin edelläkävijöistä, mutta myös puun syyt vaikutus sijasta puuta enää suojella ihmisten toimeentulon ja vihreä maailma antamaan uusia sitoumuksia.

Fluorihiilipinnoitettuja jauhemaalaus ja puun syyt alumiinia puristamiseen profiilit on korkea säänkestävyys, Kemiallinen kestävyys, happo korroosionkestävyys ja kulumiskestävyyttä. samalla erinomainen estää muodonmuutos, hometta ja kuorinta, elämä ei ole alle 10-15 vuoden ajan Korean kemialliset testaus Institute testi testi, sekä sisällä että ulkona materiaalit ovat paras valinta.

Jäljitelmä puun syyt alumiini on laaja valikoima sovelluksia, sopeutumiskykyä, markkinoiden läheisyys käyttöönoton jälkeen.

Alumiini, puun syyt alumiini

Alumiini, alumiini tangot ovat kuuma sulattaa, purista, niin saat eri poikkileikkauksen muoto alumiinista. Alumiini prosessi, kuten valu, puristamiseen ja väri kolmesta prosessista. Joukossa, väri ovat pääasiassa: hapettumista, elektroforeesi pinnoite, fluorocarbon spray, puun syyt siirtoprosessi. Koriste profiileja käytetään pääasiassa sisä- ja koristeluun. Vahva rakenne kohtuullisen, kiva ulkonäkö, sujuvaa ja hienostunutta väriä, koskaan ruoste ja muiden ominaisuuksien osalta verrattavissa ruostumattoman teräksen koriste-aineiden ansaitsee luottamuksen ja tuotteen käytön.

Edut alumiini

1. tuotantoprosessin on yksinkertainen: vain design, katkaista / poraus, yhdistelmä voidaan suorittaa, mutta ja perinteisten materiaalien yleensä designin avulla katkaisu-poraus, hitsaus, hiekkapuhallus / pinnan hoito-, ruiskutus pinta- ja muita monimutkaisia prosesseja.

2. materiaali voidaan käyttää uudelleen: teollisuuden alumiiniosat tuotantoprosessissa ilman lämpöä hitsausta käytetään niin osat voidaan helposti poistaa, Kaikki materiaalit ja tarvikkeet voi käyttää uudelleen; ja perinteisten materiaalien leikkaus muodonmuutos ja korkea purkaminen maksaa ja muita syitä siihen, että hyvin vähän uudelleen.

3. Säästä aikaa: tuotantoprosessi on yksinkertainen, säästää paljon työajan kustannuksista; erityisesti tuotannon virhe muokata verrattuna perinteisten materiaalien tallentaa useita kertoja työajan.

4. tarkka tuotanto: tuotantoprosessi ei ole kokenut kuuma hitsaus, materiaali muodonmuutoksia, joten kokoonpano erittäin tarkasti; ja kuuma hitsausta perinteisiä materiaaleja on väistämätöntä epämuodostunut, mikä vaikuttaa lopulliseen kokoonpanoon tarkkuus.

5. upea ulkonäkö: käyttöä teollisten alumiini laitteet, moderni ulkonäkö, sen ainutlaatuinen eloksoitu pinnoite kuin olemassa erilaisia pinnoite menetelmiä voimakkaammin ja vakaa.